Binnenkijken bij

Hubbers interieurmakers bungalow

“We zijn van het dorp naar de stad verhuisd, maar alles voelt nu al heel vertrouwd.”

Jaren hebben wij in een klein dorp aan de dijk gewoond. Met veel privacy en veel ruimte. We zijn naar de stad verhuisd, om alle lol van de stad binnen handbereik te hebben; de restaurantjes, het centrum, het uitgaansleven. We hebben het huis uitgezocht voor de locatie en we wilden een huis om oud in te worden. Daarom hebben we gekozen voor deze patiobungalow. Op dit moment is er een bovenverdieping met een slaap- en badkamer. Het huis is zo gebouwd dat alles uiteindelijk gelijkvloers kan worden.

Vier foto's van een verbouwde bungalow met screen aan buitenzijde in verschillende standen

Maatwerk badkamermeubel met eiken fronten en een corian wit blad

Detail van maatwerk wit bed achterwand met moderne nachtlampjes

Patiobungalow

Wat verrassend is aan dit huis is dat er van de jaren 70 look aan de buitenkant, van binnen niets te zien is. Het hele huis is gestript. Alleen het plafond en de voorkant zijn gebleven, de rest is allemaal naar onze wens ingericht. Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken. Ton Hubbers luistert goed naar wat je zegt en zijn stijl van invullen vinden wij erg mooi.

Details

We hebben een half jaar de tijd genomen om samen met Hubbers interieurmakers te kijken hoe wij van dit huis ons thuis konden maken. Ton Hubbers vindt details belangrijk. De vloertegels lopen bijvoorbeeld door naar buiten. En alle naden van de tegels lopen daarbij netjes door. De detaillering die hij belangrijk vindt, vinden wij dan vaak verrassend.

Detail van een werkblad in een keuken die in één lijn doorloopt naar het buitengebied

Detail van maatwerk trappenportaal, ontworpen door de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers

Detail van eetkamertafel met een blauw blad en ronde stoelen met blauwe zitting

Compact en riant

Het huis is licht en open. Het past helemaal bij ons. Het is compact en tegelijkertijd riant. De meeste spullen zijn meegenomen uit het vorige huis. We hebben een selectie gemaakt. Maar de kleuren van onze meubels pakken in het nieuwe huis heel mooi uit. Alleen in de woonkamer zijn nieuwe kleuren gekomen, daar is alles meer blauw/grijs.

Licht eiken keuken met een rvs werkblad en witte moderne barkrukken

Woonkamer met een moderne eetkamertafel met ronde stoelen met op de achtergrond een grijze bank en blauwe fauteuil

Favoriet

Wij genieten van de rustige uitstraling en het comfort dat dit huis ons biedt. Een favoriet element van ons huis zijn de grote kozijnen met uitzicht op de tuin. Het geeft ons het gevoel van openheid en ruimte. Als de zomer weer aanbreekt kunnen deuren naar de tuin open, waardoor het huis en de tuin een geheel worden. We kijken er nu al naar uit om met onze kleinkinderen in de tuin te gaan zitten.

Uitzicht vanaf het terras naar een tuin met groen gras en op de achtergrond zicht op de glazen pui van een verbouwde bungelow