Even binnen kijken

Ans: ‘het mooiste aan ons interieur vind ik het geheel’. 

Onze keuken was al 33 jaar oud en was vrij klein. Mijn man kookt heel graag maar had eigenlijk altijd te weinig ruimte. Dus toen we de keuken wilde vernieuwen dachten we, we bouwen er een stuk aan! Uiteindelijk is het een hele grote verbouwing geworden waarbij de vloer, het plafond en de kachel eruit zijn gegaan. Toen hebben we ervoor gekozen om ook de andere gedeeltes van de woonruimte mee te pakken en te vernieuwen. Via bekenden en Martensbouw zijn we bij Hubbers interieurmakers terecht gekomen.

Het ontwerp

We hebben wel wensen gehad maar eigenlijk hebben we het ontwerp voornamelijk overgelaten aan Martensbouw en Hubbers. Om inspiratie op te doen zijn we naar keukenzaken geweest. Hier kwamen we het olijfhout tegen dat we beiden erg mooi vonden. Ook Martensbouw en Hubbers lieten ons veel voorbeelden zien waarna ze onze wensen naar het ontwerp konden vertalen.

Ervaring met Hubbers

De ervaring met Hubbers is erg goed! We wisten niet goed wat we met de indeling van de woonkamer moesten..  Na verschillende ontwerpen aangedragen te hebben gekregen kwam Ton Hubbers met het idee om een scheidingswand met haard en vierkante nissen erin te maken.

Het mooiste aan ons interieur

Het mooiste aan het interieur is het geheel. We hebben nu veel extra ruimte gekregen maar het voelt toch aan als een geheel. Het olijfhout komt zowel in de keuken, de eetkamer en bij het tv meubel in de woonkamer terug.