Al 45 jaar Hubbers interieurmakers!

Wie had gedacht dat het maken van een enkel meubelstuk zou leiden tot een succesvol turn key interieurbedrijf met een kleine 40 bevlogen interieurmakers.

In 1971 neemt Ton Hubbers deel aan de Nationale Beroepen Wedstrijd wat hem de titel ”beste meubelmaker van Nederland” oplevert. Met de prijs als startkapitaal begint Ton Hubbers 6 jaar later Meubelmakerij A.J. Hubbers. Langzaam maar zeker timmert Ton Hubbers aan de weg. In 1995 sluit Emiel Mathijssen, die destijds als bedrijfskundige werkte, aan als compagnon in het bedrijf. De opdrachten stromen binnen, steeds groter en steeds uitdagender. Groei was nooit de drijfveer, maar het logisch gevolg van succes. Dat is te danken aan de veelzijdige eigenschappen die het Hubbers team tot een topteam maken: vakkundig en creatief, betrouwbaar en eigenzinnig, degelijk en verrassend. Dat zie je terug in elk project.

In 2019 heeft Ton Hubbers het stokje overgedragen aan Lars van Gruythuisen en Jeroen van Gaal. Met de focus op innovatie zonder dat degelijk vakmanschap verloren is gegaan, hebben ze het bedrijf in de afgelopen drie jaar weer naar een hoger niveau gebracht.

Het 45 jaar lang ontwerpen, maken en leveren van meubels en interieurs op maat heeft Hubbers interieurmakers inmiddels internationale naam en faam bezorgd. Met als hoogtepunt de verbouwing van de villa op de Kaaijman eilanden eerder dit jaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!