Interieurbouw CWZ ziekenhuis Nijmegen

Wij hebben onlangs opdracht gekregen voor het engineren, maken en plaatsen van het vaste meubilair voor Verpleegafdeling C40 en Intensive Care afdeling B44 van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Samen met Cornelissen aannemingsbedrijf en installatiebedrijf EQUANS Nederland gaan we de uitdaging aan om, in de huidige roerige bouwtijd, ook dit project binnen budget en oplevertermijn te realiseren. Afspraak is immers afspraak!

Interieurbouwer voor ziekenhuizen

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van maatwerk interieurs voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. bedkasten en bedwachterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch laboratoriummeubilair.

Onze partners zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op! Door onze ervaring weten we ook dat in de zorg een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig. Daarnaast streven we altijd naar de beste afwerking van interieurs. Van te voren denken we goed na over de detaillering, hierdoor kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren.

We hebben veel partners in de zorg die graag met ons samenwerken. Enkele namen zijn: Radboud UMC, CWZ, Stichting Pluryn, Rijnstate en Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Heeft u ook een uitdaging voor ons? Aarzel niet om contact op te nemen!