Wat doet een interieurbouw bedrijf?

Een interieurbouw bedrijf realiseert maatwerk interieurs voor diverse sectoren. Specialistisch meubilair wordt exact op maat gemaakt naar wens van de opdrachtgever. Interieurbouw bedrijven bestaan vaak uit verschillende afdelingen, zoals een afdeling enginering, de meubelmakerij en een montage team. In het bijzonder is er ook een afdeling met interieurarchitecten zoals bij Hubbers interieurmakers het geval is.

Hubbers interieurmakers heeft veelzijdige interieurarchitecten in dienst. Functionaliteit en comfort kenmerken alle ontwerpen die daarnaast opvallen door eenvoud en tijdloze schoonheid. Op de afdeling enginering worden wensen werkelijkheid. Dit team stuurt gedetailleerde opdrachten naar machines en collega’s in de meubelmakerij. Zorgvuldige werkvoorbereiding staat garant voor kwaliteitsproducten die op het afgesproken tijdstip probleemloos kunnen worden gemonteerd. Onze excellente meubelmakers verwerken vervolgens duurzame materialen op moderne machines. Het timmermansoog en de vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het montage team zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten. Samen zorgen wij ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

Wat behoort tot het interieur?

Interieur is een heel breed begrip. Als interieurbouwer houden wij ons voornamelijk bezig met het interieur in een gebouw. Dit kan een woning zijn maar ook een bedrijfspand of een ziekenhuis. Om nog specifieker te zijn gaat het hier om het vaste meubilair. Denk hierbij aan keukens, tv-meubels, kastenwanden, badkamer meubilair maar ook balies, wachtruimtes en presentatie meubels.

Door de grote diversiteit in meubels die gemaakt dienen te worden is er veel kennis nodig. Met 45 jaar ervaring hebben wij die kennis. Naast specialistisch meubilair zijn wij ook groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in series te produceren zoals bedkasten.

Interieurbouw in diverse sectoren

Interieurbouwers zijn actief in diverse sectoren. Overal waar vast meubilair nodig is komen interieurbouwers van pas. Hubbers interieurmakers houdt zich voornamelijk bezig met het realiseren van interieurs voor zorginstellingen, particulieren, zakelijke opdrachtgever, scholen en de overheid. Maar ook horeca gelegenheden weten ons steeds vaker te vinden. We hebben al veel vaste partners die graag met ons samenwerken. Enkele namen zijn: Radboud UMC, CWZ, Izumi, Hogeschool Arnhem & Nijmegen en ook particulieren komen vaak bij ons terug.