Woning renovatie naar luxe beachhouse met internationale allure

Een droomwoning precies afgestemd op de leefstijl van de opdrachtgever. Dat is wat Hubbers interieurmakers samen met bouwpartners heeft mogen realiseren voor Serge en Willeke. Naar ontwerp van André van Lier van DAVL Studio heeft Hubbers interieurmakers het vaste interieur voor de riante woning in Kijkduin mogen engineeren en realiseren. Bent u benieuwd hoe dit in zijn werk is gegaan? Lees dan verder..

De start van de verbouwing

Het gezin is verhuisd van een oud herenhuis naar een nieuw woonhuis in dezelfde  buurt. Perfect qua grootte en ligging maar nog geen nieuw ‘thuis’. De verbouwing begon met de keuken en de woonkamer. De indeling van deze ruimtes was niet ideaal. Er was behoefte aan een echte woonkeuken waar iedereen samen kan komen. De huidige keuken was hiervoor te klein en er werd besloten om de keuken en de woonkamer om te wisselen. Hierdoor moest al het leidingwerk verplaatst worden waardoor de hele etage al open lag. Toen werd besloten om de hele woning aan te pakken en waren er uiteindelijk alleen nog maar vier muren en een dak over.

Van huis naar thuis

DAVL Studio heeft het hele woonhuis opnieuw ontworpen naar wens van de opdrachtgever. Aan de hand van wensen en eisen én leefstijl, is de gehele woning opnieuw ingedeeld. Van keuken, tot inloopkast tot wasgelegenheid. Alles werd opnieuw bedacht. Naast de creativiteit en expertise van DAVL Studio was hiervoor tevens het vakmanschap van een interieurmaker nodig. Hubbers heeft de ontwerpen van DAVL Studio uitontwikkeld, gemaakt en geplaatst. Bijzondere meubels van hoogwaardige materialen kenmerken dit project.

Een eigen stijl

De wens was een warm interieur met een strakke basis. Dit heeft geresulteerd in een basis met witte muren, houten vloeren, veel glas en vast meubilair van rijke materialen. De aankleding van de woning is afkomstig uit Frankrijk. De kleuren, vormen en materialen van het Franse meubilair geven het gezin het gevoel van warmte waar ze zich wel bij voelen.

De ervaring van de opdrachtgever

Serge: ‘de samenwerking met Hubbers was warm en heel professioneel. Hubbers interieurmakers kan heel veel. Het is heel makkelijk om een interieurbouwer te vinden die een kledingkast in elkaar timmert. Maar als je dan ook een high-end keuken wilt laten maken, Japanse deuren voor een kledingkast of gestraald hout wilt gebruiken dan heb je slechts enkele partijen die dat kunnen. De project begeleiding en zeker ook de jongens die hier allemaal gelopen hebben zijn echt goede gasten.’