Hubbers interieurmakers

Bent u op zoek naar een interieur voor scholen en universiteiten? Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van interieurs in het onderwijs. Denk aan kastenwanden, balies, maatwerk zitmeubels en nog veel meer. Ook realiseren wij met veel plezier ontwerpen van externe interieurarchitecten.

Een interieur dat het juiste gevoel oproept

Tegenwoordig is de sfeer van een onderwijs erg bepalend voor de beleving van scholier. Daarom helpen wij scholen om een omgeving te creëren waar student én medewerker zich thuis voelt. Wilt u een huiselijke warme sfeer in uw school? Onze interieurarchitecten helpen u om ook de esthetische kant van het interieur op het hoogste niveau te krijgen. Uiteraard doen we hierbij geen concessies op het gebied van gebruiksgemak en levensduur.

Hubbers interieurmakers project grotiusgebouw nijmegen

Verbouwen zonder belemmering

Een school kan natuurlijk niet zomaar een periode sluiten omdat er verbouwd wordt. Wij zorgen er daarom voor dat u uw werkzaamheden onbelemmerd uit kan voeren naast het verbouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwwerkzaamheden in scholen. We weten precies hoe we moeten plannen en werken zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Onderhoud en levensduur

Wij bouwen met het oog op de toekomst. Een interieur in het onderwijs wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een interieur dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Maatwerk pantry beton loot hout kantine onderwijs gymnasion elinor ostromgebouw nijmegen
Hubbers interieurmakers project grotiusgebouw nijmegen
Hubbers interieurmakers project hogeschool han arnhem
Maatwerk wandmeubel

De professionaliteit van Hubbers interieurmakers

Betrouwbaar

Hubbers interieurmakers is al jaren partner van scholen voor de mooiste interieurs. Onze klanten zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring weten we dat in het onderwijs een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

Specialist in interieur voor scholen en universiteiten

We hebben veel partners in het onderwijs die graag met ons samenwerken. Enkele namen zijn: Radboud Universiteit, HAN Nijmegen en de HAN Arnhem.

Seriematig produceren

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. kasten achterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch meubilair.

Altijd in de buurt

Wij vinden het belangrijk om altijd snel service te kunnen verlenen. Daarom werken we graag samen met scholen in de buurt. Heeft u een vraag of een probleem? We zijn altijd bereid om snel langs te komen.

NEEM CONTACT OP

    Beantwoord de vraag om te controleren of u een mens bent.