Vacature interieurbouw

Vacature interieurbouw in de omgeving van Nijmegen. Ben jij iemand die van elke plaat hout een prachtig meubel kan maken? Dan weet je dat een mooi resultaat begint bij precies werken. Bij Hubbers interieurmakers vinden we dit ontzettend belangrijk. Heb jij daarnaast ook kennis van materiaal en gereedschap? Dan zoeken we jou!

Interieurbouwer bij Hubbers interieurmakers

Als interieurbouwer bij Hubbers is geen dag hetzelfde! Je werkt aan de meest uiteenlopende projecten met de meest uiteenlopende materialen en technieken. Hieronder vind je nog meer voordelen:

  • Je gaat echte maatwerk kwaliteitsmeubels bouwen. Denk aan kasten, keukens en balies.
  • Veel werken met hout en plaatwerk.
  • Afwisselend werk samen met ervaren collega’s.
  • Een moderne werkplek met het nieuwste gereedschap.
  • Kans om door te groeien naar een leidinggevende functie.
  • Zelfstandig projecten klaarmaken.
  • Veel gezelligheid in ons team van 35 man met regelmatig een uitje.

Over deze functie

Benieuwd wat de vacature interieurbouwer bij Hubbers in houd? Lees vooral verder. Onze excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Maar het timmermansoog en de vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Als meubelmaker werk je nauw samen met je collega interieurbouwers maar ook met de afdelingen ontwerp, enginering en montage. Door onze ‘alles onder een dak’ methode zijn er korte lijnen wat zorgt voor het beste resultaat. Hiernaast zie je een sfeerimpressie.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgrote interieurbouwer uit Leuth (bij Nijmegen). Wij maken interieurs op maat voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. We hebben naast de werkplaats een eigen tekenafdeling. En we hebben twee interieurarchitecten die de mooiste ontwerpen maken. Bekijk onze projectenpagina om te zien welke projecten we zoals gerealiseerd hebben.

Neem contact op!

Heb je interesse in bovenstaande functie en denk je met jouw talenten ons team te kunnen versterken? Stuur een email naar Jaco Grootenboer grootenboer@hubbers.nl. Vermeld je naam, leeftijd, je interieurbouwervaring en waarom je graag wilt komen werken bij Hubbers interieurmakers. Je mag ook eerst bellen als je vragen hebt: 024 663 88 20.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega’s

Staat de vacature die je zoekt hier niet vermeld, maar zie je jezelf al helemaal in ons team passen? We horen graag van je!