Vacature interieurbouwer

Ben je op zoek naar een vacature voor interieurbouwer? Dan ben je bij Hubbers interieurmakers aan het juiste adres! In ons gedreven team zijn wij altijd opzoek naar getalenteerde collega’s. Excellente interieurbouwers verwerken bij ons duurzame materialen op moderne machines. Toch zijn het timmermansoog en de vaste hand nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Vacatures voor interieurbouwer

Bij Hubbers interieurmakers staat er een vacature open voor interieurbouwer. Bij ons kan je terecht als allround interieurbouwer voor de binnendienst maar ook als interieurbouwer voor de buitendienst . Wat wij bieden in deze functie:

  • Realiseren van hoogwaardig meubilair. Denk aan kasten, keukens en balies.
  • Veel werken met hout en plaatwerk.
  • Afwisselend werk samen met ervaren collega’s die altijd bereid zijn om elkaar te helpen.
  • Goed georganiseerde planning en werkplek met het nieuwste gereedschap.
  • Kansen om te groeien.
  • Zelfstandig projecten klaarmaken.
  • Veel gezelligheid in ons team van 35 man met ook leuke activiteiten buiten werktijd waaronder een zomer BBQ en een Hubbersdag.

Klik op het pijltje naar rechts om een aantal van onze gerealiseerde projecten te bekijken

Bekijk onze bedrijfsvideo

INTERIEURBOUWER BIJ HUBBERS INTERIEURMAKERS

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

SAMENWERKEN IN ONS HECHTE TEAM VAN INTERIEURBOUWERS

Ons motto is; een succesvol team klopt als een hart.

Als interieurbouwer werk je nauw samen met je collega interieurbouwers. Maar ook met de afdeling enginering. Zij tekenen de projecten van de opdrachtgevers uit en zorgen ervoor dat jij de meubels juist kan realiseren. Het montage team zorgt er vervolgens voor dat het door jou gemaakte meubel juist wordt gemonteerd.

Neem contact op!

Denk je met jouw talenten ons team te kunnen versterken? Stuur een email naar Jaco Grootenboer grootenboer@hubbers.nl. Vermeld je naam, leeftijd, je interieurbouwervaring en waarom je graag wilt komen werken bij Hubbers interieurmakers. Je mag ook eerst bellen als je vragen hebt: 024 663 88 20.