De ideale winkelinrichting?

Hiervoor bent u bij Hubbers interieurmakers aan het juiste adres. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp en productietekening. De ideale klantbeleving en dagelijkse bruikbaarheid zijn daarbij uitgangspunt.  In onze eigen meubelwerkplaats met de modernste machines bouwen we uw maatwerk interieur. Onze specialisten monteren bij u op locatie. Doordat we alles in eigen huis doen garanderen we de hoogste kwaliteit, want we willen dat u trots kunt zijn op uw winkel.

Hubbers interieurmakers hebbes millingen

Een passend ontwerp

Een winkelinrichting waar u alleen maar van kunt dromen begint bij een passend ontwerp. Door onze jaren lange ervaring hebben wij goede ideeën over de routing, de juiste presentatie en een sprekend design dat past bij uw doelgroep. Daarnaast zorgen wij voor een ontwerp dat aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Alles moet kloppen!

Hubbers interieurmakers heeft veelzijdige interieurarchitecten in dienst. Of het nu om een compleet uitgewerkt project of om een bescheiden plan gaat, de interieurarchitect van Hubbers interieurmakers zorgt dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft. ‘Daar hadden we zelf nooit aan gedacht’, horen we dan ook vaak van opdrachtgevers.

Wat kunt u verwachten

Om tot een passend ontwerp te komen is een kennismaking erg belangrijk. De interieurarchitecten luisteren en stellen vragen om zo te beoordelen of er een wederzijdse klik is om samen uw droom winkel te verwezenlijken. Daarnaast worden de wensen en verwachtingen besproken. Dit kan via skype, bij u op locatie of bij Hubbers interieurmakers op kantoor in Leuth.

Na de opdrachtomschrijving volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en de vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke maatwerk oplossingen.

Als het schetsontwerp aan de wensen voldoet, wordt er een definitief ontwerp uitgewerkt. In deze fase wordt er een verdiepingsslag van het schetsontwerp gemaakt waarin belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden weergegeven. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

Bij goedkeuring van het definitieve ontwerp en de offerte gaan de interieurmakers in de werkplaats aan de slag. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in het als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Het montage team zet vervolgens de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

Toonbank hout blauwstaal barkrukken winkelinrichting optiek zaak zwijndrecht
Project optiek zwolle
Winkelinrichting retail maatwerk fem bodywear nijmegen