Interieur op maat Wijchen

Vaardigheden en ervaringen bepalen uiteindelijk de kwaliteit van het eindproduct. Dat geldt ook voor interieurs op maat. Een goede bouwtekening is het begin, maar de uitvoering bepaalt uiteindelijk het resultaat. Hubbers interieurmakers staat al 45 jaar bekend als interieurbouwer met een ster. Niet alleen voor het vervaardigen van meubels maar ook complete interieurs worden door een team van specialisten in eigen meubelmakerij geproduceerd en gemonteerd op locatie in Wijchen.

Meubelmakerij

Dat begint met de afdeling engineering. Die staat garant voor een zorgvuldige voorbereiding en stuurt gedetailleerde opdrachten naar medewerkers en machines in eigen werkplaats. Hier hebben beproefd vakmanschap en de modernste technieken een verbond gesloten. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het beste van toen en nu, zorgen voor duurzame interieurs op maat.

Ons montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt schoon achtergelaten.

Interieurarchitecten Wijchen

Voor een interieradvies in Wijchen en wijde regio zijn de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers de ideale partner. Met oog voor de concrete mogelijkheden. Met degelijk vakmanschap én grensverleggende architectuur. Met een schat aan ervaring én het vermogen om buiten de lijntjes te kleuren geven de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers al veertig jaar vorm aan de meest diverse interieurs.

Dankzij onze ‘alles-onder-een-dakaanpak’ heeft elke opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Daardoor kunnen wij een zorgeloze levering garanderen. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

Meer weten? Neem contact met ons op

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat, onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.