Heeft u een ontwerp voor een meubel of interieur? Dan is de volgende stap om dit ontwerp te laten realiseren. Wij maken van elk ontwerp een mooi interieur. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf als architect een tekening aanlevert.

Onze bouwkundig tekenaars controleren uw ontwerp en geven suggesties hoe het ontwerp het beste gerealiseerd kan worden. Wij zorgen dat het eindresultaat praktisch, mooi en van de hoogste kwaliteit wordt. U heeft er verder geen omkijken naar.

Productie en montage

Hubbers heeft een eigen productielijn. Hier maken we alle meubels op maat. Ook de meubels voor uw interieur worden hier met veel precisie gemaakt. Elk meubel wordt handmatig gecontroleerd door één van onze vakmensen.

Meubels zijn natuurlijk zichtwerk en vaak één van de laatste handelingen op de bouwlocatie. Onze montageteams werken daarom zorgvuldig en netjes. Wij zorgen dat alle details kloppen en dat uw meubel of interieur perfect opgeleverd wordt.

Hoe gaat het in z’n werk?

CALCULATIE

Op deze afdeling worden interieuropdrachten gecalculeerd. Ze berekenen de kostprijs van uren en materialen op basis van de beschikbare interne of externe ontwerptekeningen. Deze prijzen worden gecombineerd met de aangevraagde offertes bij externe leveranciers. We doen er alles aan om u een nette prijs te bieden waarbij u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

ENGINEERING

Op deze afdeling worden wensen werkelijkheid. Dit team stuurt gedetailleerde opdrachten naar machines en mensen in de meubelmakerij. Zorgvuldige werkvoorbereiding staat garant voor kwaliteitsproducten die op het afgesproken tijdstip probleemloos kunnen worden gemonteerd.

MEUBELMAKERIJ

Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

MONTAGE

Het montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.