Hubbers interieurmakers heeft veelzijdige interieurarchitecten in dienst. Of het nu om een compleet uitgewerkt project of om een bescheiden plan gaat, de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers zorgen dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft. Door onze 45 jaar ervaring en hoogwaardig vakmanschap zijn wij in staat om buiten de lijntjes te kleuren. ‘Daar hadden we zelf nooit aan gedacht’, horen we dan ook vaak van onze opdrachtgevers.

Een stijlvol interieur begint bij een passend ontwerp

Bij Hubbers bent u op het juiste adres voor hoogwaardig maatwerk interieur voor zowel particulieren als zakelijke projecten. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp inclusief moodboard en 3D impressie zodat u een juist beeld krijgt over het resultaat. Uw stijl en smaak zijn daarbij uitgangspunt. En uiteraard hebben wij goede ideeën over de dagelijkse bruikbaarheid van het interieur. Een goed ontwerp is een perfect samenspel tussen design en functionaliteit.

Wat krijgt u?

Kennismaking

We maken vrijblijvend kennis met elkaar in ons atelier in Leuth. U vertelt en wij luisteren, stellen vragen om zo te beoordelen of de wederzijdse klik er is om samen uw droom te verwezenlijken. Tijdens deze kennismaking brengen we uw woon-/werksituatie in kaart en we bespreken uw wensen en verwachtingen.

In specifieke gevallen vindt de eerste kennismaking plaats op locatie.

Schetsontwerp

Onze interieurarchitecten maken de vertaling die nodig is om uw droom daadwerkelijk te kunnen realiseren. Na de opdrachtomschrijving met een programma van wensen en eisen volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en uw vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke oplossingen.

Definitief ontwerp

Als het schetsontwerp aan uw wensen voldoet, werken we het uit tot een definitief ontwerp. In deze fase maken we een verdiepingsslag van het schetsontwerp waarbij materialen, kleuren en details aan de orde komen. Daarbij worden werktekeningen en omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

Realisatie

Ook met concrete plannen voor uw interieur bent u van harte welkom bij Hubbers interieurmakers. We realiseren vele ontwerpen van externe architecten.

> Realisatie

Onze interieurarchitecten

Anja Maalderink

Anja Maalderink is een interieurarchitect die uit iedere opdracht het optimale weet te halen. Haar passie voor perfectie helpt daar zeker bij. Bovendien heeft ze veel oog en oor voor de wensen van de opdrachtgever.

Lonneke van Ooijen

Lonneke van Ooijen is een interieurarchitect met veel talent voor praktische oplossingen. Toch zijn die oplossingen nooit saai of voorspelbaar. Sterker nog: haar bijzondere kleur- en materiaaltoepassingen blijven opdrachtgevers verrassen.

ANJA MAALDERINK

ANJA MAALDERINK

Interieurarchitect
LONNEKE VAN OOIJEN

LONNEKE VAN OOIJEN

Interieurarchitect
Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link