Ontwerp

Een mooi interieur begint bij het ontwerp. Door een nauwe samenwerking tussen onze interieurarchitecten en interieurmakers weten wij als geen ander hoe we creativiteit, functionaliteit en comfort kunnen bundelen. In elk ontwerp ziet u onze liefde voor het vak terug!

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige producten te ontwikkelen. Wij geven ons eeuwenoude ambacht de toekomst door altijd leergierig te blijven. Daarnaast garanderen onze eigen buitendienstmonteurs een vlekkeloze aflevering en montage.

Van droom naar werkelijkheid

Wilt u uw huis helemaal naar uw eigen idee vormgeven? Wij helpen uw droom concreet te maken in tekeningen, ontwerpen en moodboards. Een uniek interieur begint bij een goede samenwerking tussen u en de interieurarchitect. Onze interieurarchitecten luisteren dan ook graag naar uw interieurwensen. Daarnaast kunt u ook zelf een tekening aanleveren, wij realiseren van elk ontwerp een mooi interieur!

Ontwerp wordt realiteit

Bouwen of verbouwen zonder zorgen; dat wil iedereen. Onze vakmensen staan voor u klaar om dat te realiseren. Kijk gerust mee in de werkplaats of bij de montage in uw woning. Ervaar zelf dat er over elk detail nagedacht is en dat uw droom werkelijkheid wordt in onze interieurs. Door onze 45 jaar ervaring zijn wij in staat om al uw vaste meubilair te realiseren. Denk aan een keuken, haard ombouwen, kasten, garderobes, badkamermeubels en ander specialistisch meubilair. In ons portfolio kunt u door ons ontworpen en/of gerealiseerde projecten bekijken.

Alles is mogelijk

Uw woonplezier staat bij ons voorop. Wij zetten onze creativiteit en topproducten dan ook graag in om voor uw droomhuis een perfect gemaakt interieur te ontwikkelen. ‘Kan dat?’ is bij Hubbers interieurmakers nooit de vraag. Wel: ‘Hoe gaan we dit doen?’ Bij elk project zoeken wij naar oplossingen op maat.

Wilt u starten met het ontwerpen of realiseren van uw droom? Een eerste afspraak bij ons is een goede start. Ontmoet onze interieurarchitecten en bekijk onze professionele werkplaats. Waarmee kunnen we u helpen?

Bruine keuken

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.