Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige producten te ontwikkelen. Wij geven ons eeuwenoude ambacht de toekomst door altijd leergierig te blijven. Daarnaast garanderen onze eigen buitendienstmonteurs een vlekkeloze aflevering en montage.

Ontwerp

Een mooi interieur begint bij het ontwerp. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of het ontwerp door onze interieurarchitecten laten realiseren. Onze excellente meubelmakers maken van ieder ontwerp een mooi interieur!

Uw bouwproject zonder zorgen gerealiseerd

Als u verantwoordelijk bent voor de (ver)bouw van uw bedrijf of instelling dan wilt u dit tot een succes maken. Een mooi interieur waar medewerkers, klanten of patiënten comfortabel verblijven en efficiënt werken. Zoveel mensen zoveel wensen. Wij helpen u om alle eisen in te passen in een realistisch ontwerp of realiseren het ontwerp dat u aanlevert.

Ontwerpen en bouwen met ervaring in uw vakgebied

Elkaar in één keer begrijpen helpt enorm in het proces van ontwerpen en realiseren. Daarom is het handig om samen te werken met een partij die jarenlange ervaring heeft in uw branche. Wij hebben die ervaring. Bekijk ons portfolio om te zien in welke branches wij ervaring hebben.

Alles onder één dak

Wilt u ook het liefst alles eenvoudig en snel geregeld hebben? Bij Hubbers interieurmakers vindt u ontwerp en realisatie onder één dak. Hierdoor garanderen we dat een ontwerp ook echt uitgevoerd kan worden. En we garanderen ook dat de uitvoering precies volgens het ontwerp gaat.

Alles is mogelijk

‘Kan dat?’ is bij Hubbers interieurmakers nooit de vraag. Wel: ‘Hoe gaan we dit doen?’ Bij elk project zoeken wij naar oplossingen op maat.

Wilt u starten met een succesvol bouwproject?

Een eerste afspraak bij ons is een goed begin. Ontmoet onze interieurarchitecten en bekijk onze professionele werkplaats. Waarmee kunnen we u helpen?

Referenties

Naast dat wij super blij zijn met het hoge resultaat niveau, zijn wij ook erg blij hoe onze samenwerking/proces van a tot z is gelopen. Een persoonlijke benadering, altijd denken in oplossingen en snel reactie, niks is teveel gevraagd. Bij Hubbers is de klant echt altijd Koning!

Waar we bij Royal HaskoningDHV met name erg blij mee zijn, is dat Hubbers interieurmakers ons kantoor licht en ruimte heeft gegeven. Tijdens de hele verbouwing hebben we de samenwerking met de monteurs van Hubbers interieurmakers als zeer prettig ervaren. Zij waren altijd bereid om met ons mee te denken. Samen zijn we gekomen tot een ontzettend mooi resultaat.

Binnenkijken bij angelique royal haskoning dhv nijmegen
Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link