Keuken op maat Leuth

Bent u op zoek naar een keuken op maat voor uw woning, bedrijfspand of instelling in Leuth? Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, engineren, realiseren en monteren van maatwerk keukens in sectors. Van high-end keukens tot instellingskeuken. Wij overtreffen uw verwachtingen graag! Ook realiseren wij met veel plezier ontwerpen van externe interieurarchitecten.

Een keuken om in te leven

De keuken wordt steeds meer een centrale plek in de woning waar het samen goed toeven is. Een ruime opzet en een functionele indeling zorgt ervoor dat koken een feestje wordt. Een maatwerk keuken kan bij ons naar elke mogelijke woonstijl ontworpen worden. De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers weten wat de vakmannen uit de werkplaats kunnen realiseren en welke materialen er door onze afdeling enginering besteld kunnen worden. Dit maakt de mogelijkheden in keukenstijlen oneindig.

Door gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende enginering bouwen wij een woonkeuken voor de toekomst waar u jarenlang plezier van beleeft.

Maatwerk keuken ontwerp

Een keukenontwerp is altijd een prachtig samenspel tussen design en functionaliteit. Als wij uw keuken ontwerpen, nemen we uw ideeën en voorbeelden allemaal mee in het creatief ontwerp. Daarnaast hebben onze interieurarchitecten veel ervaring in de praktische kant van een keukenontwerp. Want uiteindelijk is een keuken bedoeld om in te werken. Wij zorgen dat alle apparatuur logisch gepositioneerd wordt en dat de keuken helemaal afgestemd wordt op uw behoeften. Hierdoor wordt koken altijd een feestje. In onze eigen meubelwerkplaats realiseren we uw keuken, onze specialisten monteren de keuken bij u op locatie. Wij willen u een maatwerk keuken leveren om trots op te zijn.

Verrassend keuken ontwerp

‘Daar hadden wij zelf nooit aan gedacht’ Is wat wij vaak terug horen. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft. Stijl, smaak en wensen van de opdrachtgever komen tot in de detail tot uiting in de maatwerk oplossingen. Het beste interieur komt pas tot stand als de opdrachtgever, ontwerper en meubelmaker perfect samenwerken. Bij Hubbers interieurmakers bevindt zich daarom alles onder één dak. Onze interieurarchitecten en interieurmakers overleggen continu met de opdrachtgever en met elkaar over de juiste maatwerk oplossing.

Hoe realiseren wij uw keuken op maat?

Een mooie keuken op maat begint bij het ontwerp. Om tot een passend ontwerp te komen is een kennismaking erg belangrijk. De interieurarchitecten luisteren en stellen vragen om zo te beoordelen of er een wederzijdse klik is om samen een droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast worden de wensen en verwachtingen besproken. Dit kan via skype, bij de opdrachtgever op locatie of bij Hubbers interieurmakers op kantoor in Leuth.

Na de opdrachtomschrijving volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en de vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke maatwerk oplossingen.

Als het schetsontwerp aan de wensen voldoet, wordt er een definitief ontwerp uitgewerkt. In deze fase wordt er een verdiepingsslag van het schetsontwerp gemaakt waarin belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden weergegeven. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

Bij goedkeuring van het definitieve ontwerp en de offerte gaan de interieurmakers in de werkplaats aan de slag met uw keuken. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in het als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Het montage team zet vervolgens de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

Donkere keuken