De interieurbouwer voor de horeca

Bent u op zoek naar een interieurbouwer voor de horeca? Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, engineren, realiseren en monteren van interieurs in deze sector. Daarnaast realiseren wij ook met veel plezier ontwerpen van externe interieurarchitecten.

Een interieur dat het juiste gevoel oproept

De sfeer in een horeca gelegenheid is erg bepalend voor de kwaliteitsbeleving. Daarom helpen wij u om een omgeving te creëren waar bezoeker én medewerker zich thuis voelt. Wilt u een huiselijke warme sfeer in uw restaurant of lunchroom? Onze interieurarchitecten helpen u om ook de esthetische kant van het interieur op het hoogste niveau te krijgen. Uiteraard doen we hierbij geen concessies op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en levensduur.

‘Daar hadden wij zelf nooit aan gedacht’

Is wat wij vaak terughoren. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft. Stijl, smaak en wensen van de opdrachtgever komen tot in de detail tot uiting in de maatwerk oplossingen.

Het beste interieur komt pas tot stand als de opdrachtgever, ontwerper en meubelmaker perfect samenwerken. Bij Hubbers interieurmakers bevindt zich daarom alles onder één dak. Onze interieurarchitecten en interieurmakers overleggen continu met de opdrachtgever en met elkaar over de juiste maatwerk oplossing.

Interieur ontwerp horeca

Al jaren lang zorgen de interieurarchitecten en de interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor restaurants. Wij weten hierdoor als geen ander hoe creativiteit, functionaliteit en comfort gebundeld kunnen worden.

De kwaliteit van Hubbers interieurmakers

Betrouwbaar

Hubbers ontwerpt en realiseert al 18 jaar de mooiste interieurs voor restaurants. Onze klanten zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Onderhoud en levensduur

Wij bouwen met het oog op de toekomst. Een interieur in een restaurant wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een interieur dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring als interieurbouw bedrijf weten we dat in de horeca branche een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

Seriematig produceren

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren. Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch meubilair.

Maatwerk interieur restaurant shabu shabu nijmegen
Hubbers interieurmakers shabu shabu
Maatwerk interieur restaurant shabu shabu nijmegen