Interieur voor de horeca

Bent u op zoek naar een interieurbouwer voor de horeca? Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, engineren, realiseren en monteren van interieurs in deze sector. Daarnaast realiseren wij ook met veel plezier ontwerpen van externe interieurarchitecten.

Een interieur dat het juiste gevoel oproept

De sfeer in een horeca gelegenheid is erg bepalend voor de kwaliteitsbeleving. Daarom helpen wij u om een omgeving te creëren waar bezoeker én medewerker zich thuis voelt. Wilt u een huiselijke warme sfeer in uw restaurant of lunchroom? Onze interieurarchitecten helpen u om ook de esthetische kant van het interieur op het hoogste niveau te krijgen. Uiteraard doen we hierbij geen concessies op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en levensduur.

‘Daar hadden wij zelf nooit aan gedacht’

Is wat wij vaak terug horen. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft. Stijl, smaak en wensen van de opdrachtgever komen tot in de detail tot uiting in de maatwerk oplossingen.

Het beste interieur komt pas tot stand als de opdrachtgever, ontwerper en meubelmaker perfect samenwerken. Bij Hubbers interieurmakers bevindt zich daarom alles onder één dak. Onze interieurarchitecten en interieurmakers overleggen continu met de opdrachtgever en met elkaar over de juiste maatwerk oplossing.

Interieur ontwerp horeca

Al jaren lang zorgen de interieurarchitecten en de interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de horeca. Wij weten hierdoor als geen ander hoe creativiteit, functionaliteit en comfort gebundeld kunnen worden.