Interieuradvies Beuningen

Waarom kiezen huizenkopers vaak wél voor een hypotheekadviseur, een makelaar en een onafhankelijk taxateur, maar zelden of nooit voor een woondeskundige? Wij geven interieuradvies in Beuningen en omgeving!

Het antwoord: onbekend maakt onbemind. Anders is het niet te verklaren dat niet iedereen zich voor het betrekken van een nieuwe woning laat adviseren door Hubbers interieurmakers. Een team van interieurarchitecten dat kennis heeft van (bouw)techniek, (binnenhuis)architectuur en styling. Specialisten die goed kunnen luisteren en daarna zorgen voor een woning op maat. Een huis of appartement dat ook na jaren nog past als een maatkostuum.

Hubbers interieurmakers gaat voorbij vluchtige trends en standaardstyling. Het team kleurt buiten de lijntjes, komt met eigenzinnige ideeën en oplossingen die praktisch en betaalbaar zijn. Hubbers interieurmakers staat garant voor een duurzame woonomgeving die ontstaat uit de synergie van uw wensen en onze deskundigheid en creativiteit. Onze interieurarchitecten weten dat wonen meer is dan gezelligheid. Wonen gaat ook om duurzaamheid, orde, ergonomie, veiligheid, ruimte, licht en een gezond binnenklimaat.

Van interieuradvies tot realisatie

Hubbers interieurmakers adviseert en ontwerpt, van idee tot constructie, vormen, kleurstelling en stoffering. Geïnspireerd door klassieke, tijdloze ontwerpen bouwen we met de modernste middelen en inzichten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, uitbreiden of inrichten, Hubbers interieurmakers is uw partner.

Van de eerste schets tot de laatste lik verf staan wij garant voor een zorgeloze afhandeling, voor het waarmaken van uw droom. NB Hubbers interieurmakers maakt in eigen atelier de mooiste keukens, badkamers, garderobes, werkkamers, trappen en eigentijdse schuifdeuren. ‘Kan dat?’, is nooit de vraag, wel ‘Hoe gaan we dat doen?’

Onze interieurarchitecten

Lonneke van Ooijen

Lonneke van Ooijen is een interieurarchitect met veel talent voor praktische oplossingen. Toch zijn die oplossingen nooit saai of voorspelbaar. Sterker nog: haar bijzondere kleur- en materiaaltoepassingen blijven opdrachtgevers verrassen.

Anja van Maalderink

Anja Maalderink is een interieurarchitect die uit iedere opdracht het optimale weet te halen. Haar passie voor perfectie helpt daar zeker bij. Bovendien heeft ze veel oog en oor voor de wensen van de opdrachtgever.

LONNEKE VAN OOIJEN

LONNEKE VAN OOIJEN

Interieurarchitect
ANJA MAALDERINK

ANJA MAALDERINK

Interieurarchitect

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat, onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link