Maatwerk interieur

Een echt maatwerk interieur wordt speciaal naar uw wensen ontworpen en gerealiseerd. De interieurarchitecten zorgen ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft. Stijl, smaak en specifieke wensen komen tot in de detail tot uiting in de maatwerk oplossingen van Hubbers interieurmakers. Complete interieurs worden door een team van specialisten in eigen meubelmakerij geproduceerd en bij u op locatie gemonteerd. En dat allemaal zonder zorgen. Naast onze eigen ontwerpen realiseren we ook met veel toewijding ontwerpen met externe architecten.

Maatwerk interieur particulier

Wilt u uw huis helemaal naar uw eigen idee vormgeven? Wij helpen uw droom concreet te maken in tekeningen, ontwerpen en moodboards. Een uniek interieur begint bij een goede samenwerking tussen u en de interieurarchitect. Onze interieurarchitecten luisteren dan ook graag naar uw interieurwensen.

Het interieur kan bij ons naar elke mogelijke woonstijl ontworpen worden. De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers weten wat de vakmannen uit de werkplaats kunnen realiseren en welke materialen er door onze afdeling enginering besteld kunnen worden. Dit maakt de mogelijkheden in keukenstijlen oneindig. Door gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende enginering bouwen wij een interieur voor de toekomst waar u jarenlang plezier van beleeft.

Daarnaast kunt u ook zelf een tekening aanleveren, wij maken van elk ontwerp een mooi interieur!

Maatwerk interieur zakelijk

Als u verantwoordelijk bent voor de (ver)bouw van uw bedrijf, restaurant of winkel dan wilt u dit tot een succes maken. Een mooi interieur waar medewerkers en klanten comfortabel verblijven en efficiënt kunnen werken. Zoveel mensen zoveel wensen. Wij helpen u om alle eisen in te passen in een realistisch ontwerp of realiseren het ontwerp dat u aanlevert.

Elkaar in één keer begrijpen helpt enorm in het proces van ontwerpen en realiseren. Daarom is het handig om samen te werken met een partij die jarenlange ervaring heeft in uw branche. Wij hebben die ervaring. Bekijk ons portfolio om te zien in welke branches wij ervaring hebben.

Maatwerk interieur zorg

We hebben veel partners in de zorg die graag met ons samenwerken. Enkele namen zijn: Radboud UMC, CWZ, Stichting Pluryn, Rijnstate en ZGV.

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. bedkasten en bedwachterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch laboratoriummeubilair.

Wij bouwen met het oog op de toekomst. Een interieur in een zorginstelling wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een interieur dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Hoe wij uw maatwerk interieur realiseren:

Een maatwerk interieur begint bij het ontwerp. Bent u architect of heeft u al een eigen ontwerp, dan kunt u verder lezen vanaf de vierde alinea. Wij realiseren namelijk ook met veel plezier ontwerpen van externe architecten. Om tot een passend ontwerp te komen is een kennismaking erg belangrijk. De interieurarchitecten luisteren en stellen vragen om zo te beoordelen of er een wederzijdse klik is om samen uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast worden de wensen en verwachtingen besproken. Dit kan via skype, bij de opdrachtgever op locatie of bij Hubbers interieurmakers op kantoor in Leuth.

Na de opdrachtomschrijving volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en de vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke maatwerk oplossingen.

Als het schetsontwerp aan de wensen voldoet, wordt er een definitief ontwerp uitgewerkt. In deze fase wordt er een verdiepingsslag van het schetsontwerp gemaakt waarin belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden weergegeven. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

Bij goedkeuring van het definitieve ontwerp en de offerte gaan de interieurmakers in de werkplaats aan de slag. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in het als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Het montage team zet vervolgens de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

Maatwerk pantry beton loot hout kantine onderwijs gymnasion elinor ostromgebouw nijmegen

Wij realiseren professioneel uw maatwerk interieur

Betrouwbaar

Hubbers interieurmakers realiseert al meer dan 45 jaar maatwerk interieurs. Onze opdrachtgevers zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring weten we dat een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

Specialist in bouwen in diverse sectoren

Maatwerk interieurs bouwen we in de meest uiteenlopende sectoren. Hieronder vallen ziekenhuizen, particulieren, overheidsinstellingen, scholen en bedrijven. Van instellingsinterieurs tot high- end particulieren, we doen waar wij goed in zijn.

Seriematig produceren

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. kast achterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch meubilair.

Referenties

Naast dat wij super blij zijn met het hoge resultaat niveau, zijn wij ook erg blij hoe onze samenwerking/proces van a tot z is gelopen. Een persoonlijke benadering, altijd denken in oplossingen en snel reactie, niks is teveel gevraagd. Bij Hubbers is de klant echt altijd Koning!

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

Waar we bij Royal HaskoningDHV met name erg blij mee zijn, is dat Hubbers interieurmakers ons kantoor licht en ruimte heeft gegeven. Tijdens de hele verbouwing hebben we de samenwerking met de monteurs van Hubbers interieurmakers als zeer prettig ervaren. Zij waren altijd bereid om met ons mee te denken. Samen zijn we gekomen tot een ontzettend mooi resultaat.

Binnenkijken bij angelique royal haskoning dhv nijmegen

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.