Interieurarchitect

De perfecte plek, een perfecte woning, nu nog een perfect interieur… De eerste stap naar een perfect interieur op maat wordt vaak overgeslagen: het raadplegen van een interieurarchitect. Vreemd, bij alle belangrijke beslissingen schakelen mensen specialisten in, maar niet bij het vormgeven van de plaats waar zij het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Het antwoord: onbekend maakt onbemind. Een gemiste kans. Wij, een team van interieurarchitecten met kennis voor (bouw)techniek, (binnenhuis)architectuur en styling, gebruiken onze creativiteit en kunde om samen met u een perfect interieur te realiseren. Van de eerste schets tot de laatste lik verf staan wij garant voor een zorgeloze afhandeling.

‘Daar hadden we zelf nooit aan gedacht’, horen we vaak na een gesprek. Niet zo vreemd, Hubbers interieurmakers geeft al vijfenveertig jaar vorm aan de meest diverse interieurs. Met oog voor de concrete mogelijkheden. Met degelijk vakmanschap én grensverleggende architectuur. Met een schat aan ervaring én het vermogen om buiten de lijntjes te kleuren. Met kennis van toen en nu én met het vizier op de toekomst.

Van interieurarchitect tot realisatie

Hubbers interieurmakers adviseert en ontwerpt, van idee tot constructie, vormen, kleurstelling en stoffering. Geïnspireerd door klassieke, tijdloze ontwerpen bouwen we met de modernste middelen en inzichten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, uitbreiden of inrichten, Hubbers interieurmakers is uw partner.

Van de eerste schets tot de laatste lik verf staan wij garant voor een zorgeloze afhandeling, voor het waarmaken van uw droom. Hubbers interieurmakers maakt in eigen atelier de mooiste keukens, badkamers, garderobes, werkkamers, trappen en eigentijdse schuifdeuren. ‘Kan dat?’, is nooit de vraag, wel ‘Hoe gaan we dat doen?’

Onze interieurarchitecten

ANJA MAALDERINK

ANJA MAALDERINK

Interieurarchitect

Anja Maalderink is een interieurarchitect die uit iedere opdracht het optimale weet te halen. Haar passie voor perfectie helpt daar zeker bij. Bovendien heeft ze veel oog en oor voor de wensen van de opdrachtgever.

LONNEKE VAN OOIJEN

LONNEKE VAN OOIJEN

Interieurarchitect

Lonneke van Ooijen is een interieurarchitect met veel talent voor praktische oplossingen. Toch zijn die oplossingen nooit saai of voorspelbaar. Sterker nog: haar bijzondere kleur- en materiaaltoepassingen blijven opdrachtgevers verrassen.

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.

”Er werd goed geluisterd naar mijn woonwensen. Eerste ontwerp was een directe match. Begeleiding van het project door Anja was waardevol. Op alle details van de uitvoering werd gelet. Ook werden alternatieven geboden voor uitdagingen die tijdens de verbouwing naar voren kwamen. Was vooraf gewaarschuwd dat ‘verbouwingen altijd tegenvallen’ maar in dit geval was planning en uitvoering helemaal volgens wens!”

“Hubbers voor het leven” is het label dat wij zo op hen kunnen plakken.

Hubbers heeft bij ons een keuken gerealiseerd voor het leven: tijdloos, strak en zeer functioneel. De omschrijving ‘sobere luxe met veel warmte’ past hier prima bij en we oogsten dan ook veel lof van bezoek. Strakke belijning tot in de detail uitgevoerd en degelijke, warme materialen met een designuitstraling.

Na de keuken hebben we geen moment getwijfeld wie wij zouden vragen om de eerste verdieping en woonkamer te renoveren: de interieurontwerpers en bouwers van Hubbers natuurlijk. Ook hierbij is het proces van tekening tot realisatie prettig en open verlopen. Altijd ruimte voor eigen inbreng, ook al was deze soms kritisch.  Na 6 maanden was de realisatie een feit. Het interieur in ons hele huis is een mooie eenheid geworden waar we nog jaren van blijven genieten. Een tijdloos ontwerp waarin alles klopt.

Kortom: verder zoeken niet nodig, direct naar Hubbers voor het mooiste interieur op maat!

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Particulier

Al meer dan vijfenveertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat, onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.