BINNENHUISARCHITECT

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect? Dan bent u bij Hubbers interieurmakers op het juiste adres. Wij hebben drie  binnenhuisarchitecten in ons team. Ze werken dagelijks aan de mooiste en creatiefste projecten. Bekijk hieronder enkele van onze projecten en lees daaronder meer over dit mooie vak.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Binnenhuisarchitect is onderdeel van een groot team

Een mooi interieur ontwerp moet ook gerealiseerd worden. Daarvoor hebben wij een groot team van engineers, planners, meubelmakers en een montageteam om uw droominterieur waar te maken. Onze binnenhuisarchitecten hebben een streepje voor omdat ze zo direct samenwerken met de mensen die uw meubels gaan maken. Daardoor weten ze precies wat wel en niet kan en wordt uw meubel perfect.

Onze vakmensen op de werkvloer zijn ambachtsmannen in hart en nieren. Maar wel ambachtsmannen met de modernste apparatuur. Computergestuurde zaagmachines worden rechtstreeks gevoed door onze tekenaars en engineers. Vrezen en boren gaat volledig automatisch.

Maar uiteindelijk zijn het de meubelmakers die het meubel met precisie in elkaar zetten. En dat vakwerk ziet u terug in het resultaat.

Wat doet een binnenhuisarchitect?

Onze binnenhuisarchitecten houden zich bezig met, de naam zegt het al, de binnenruimtes van een huis. Dit begint al bij het bepalen hoe groot bijvoorbeeld een woonkamer moet zijn. Dus inderdaad, de binnenhuisarchitect kan adviseren om een uitbouw te maken als dat beter is voor de binnenruimte. Wij worden niet beperkt door de buitenmuur. We bekijken het breed en bepalen wat het beste is voor u en voor uw woning.

Een binnenhuisarchitect kijkt ook naar zaken als plaatsing van raampartijen, looproutes, verlichting en noem maar op. Dit is niet los te zien van het ontwerp van de ruimte.

Ook de inrichting valt onder de expertise van een binnenhuisarchitect. Denk daarbij aan het ontwerp van de keuken, inbouwkasten en nog veel meer. Ook het adviseren van de juiste vloer, kleuren op de wand en meubels kunt u overlaten aan een binnenhuisarchitect.

Definitief ontwerp
detail verlichte nis zwarte wand

Wat is het verschil tussen een binnenhuisarchitect en een interieurontwerper?

Een binnenhuisarchitect is een andere naam voor een interieurarchitect. Deze (beschermde) titels worden alleen verleend aan mensen die de bijbehorende opleiding hebben gevolgd. Een interieurontwerper is geen beschermde titel. Iedereen mag zich interieurontwerper noemen. Meestal voert een interieurontwerper geen architectonische ingrepen uit.

Lees meer over de verschillen in ons blog.

De voordelen van het inschakelen van een binnenhuisarchitect

Of u nu begint met een verbouwing of met het bouwen van een nieuw huis; het is altijd lastig om van te voren te bedenken hoe het uiteindelijk eruit moet komen te zien. Daarom is het fijn om te kunnen vertrouwen op de ervaring en kennis van een professional.

Onze binnenhuisarchitecten bieden u het volgende:

  • Creatieve ideeën en slimme oplossingen.
  • Vakkennis op het gebied van materialen.
  • Kundig luisteren naar uw wensen en dat vertalen in een ontwerp.
Hubbers team

Binnenhuisarchitect bij Hubbers, alles onder één dak

Als u kiest voor een binnenhuisarchitect van Hubbers krijgt u vanzelf een heel bedrijf met specialisten en ervaring erbij. Van technisch tekenaar en projectbegeleider tot meubelmaker en montageteam; wij kunnen uw interieur van A-Z regelen. En dat doen we al 45 jaar.

Onze interieurarchitecten

ANJA MAALDERINK

ANJA MAALDERINK

Interieurarchitect

Anja Maalderink is een interieurarchitect die uit iedere opdracht het optimale weet te halen. Haar passie voor perfectie helpt daar zeker bij. Bovendien heeft ze veel oog en oor voor de wensen van de opdrachtgever.

LONNEKE VAN OOIJEN

LONNEKE VAN OOIJEN

Interieurarchitect

Lonneke van Ooijen is een interieurarchitect met veel talent voor praktische oplossingen. Toch zijn die oplossingen nooit saai of voorspelbaar. Sterker nog: haar bijzondere kleur- en materiaaltoepassingen blijven opdrachtgevers verrassen.

Particulier

Al meer dan vijfenveertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.

Bruine keuken