In september 2022 kregen wij opdracht van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis om het vaste meubilair te engineeren, maken en plaatsen voor de Verpleegafdeling C40 en Intensive Care afdeling B44. Dat is gelukt! Beide afdelingen zijn inmiddels in gebruik naar volle tevredenheid van patiënt, bezoeker en medewerker. Licht, ruim en innovatieve technieken maken dat het voor patiënten aangenamer verblijven is.

In een ziekenhuis draait alles om zorg, genezing en ondersteuning. Wist u dat het meubilair een onmisbare rol speelt bij het bevorderen van het welzijn van patiënten, het bieden van comfort en het vergemakkelijken van de zorg? Voor beide afdelingen hebben wij meubilair gerealiseerd dat in samenwerking met de zorg is ontworpen om zo optimaal mogelijk ingezet te kunnen worden.

Specialistisch meubilair Intensive Care

Centraal gelegen op de de Intensive Care (IC) bevindt zich de verpleegpost, vanuit hier worden alle patiënten in de 15 eenpersoonskamers gemonitord. In iedere kamer hebben wij specialistisch meubilair geplaatst. Voor het wandmeubel in de patiëntenkamers hebben we een zogenaamde Mock Up gemaakt. Dit is een model dat personeel voor productie kan testen. Aan de hand van feedback is het definitieve meubel ontstaan. Een onderdeel van dit meubel is een paneel waarmee verschillende toepassingen makkelijk te bedienen zijn met bijvoorbeeld ellenboog- en voetschakelaars. Ook voor de PBM kasten (persoonlijke beschermingsmiddelen), die door de gehele afdeling te vinden zijn, hebben we vooraf een Mock Up gemaakt.

   

Maatwerk meubilair Verpleegafdeling

Voor de aangename Verpleegafdeling C40 is goed nagedacht over de diverse meubels. Met een warm welkom wordt u ontvangen aan de balie waar de medewerker u op ooghoogte aankijkt door de verhoging. Wanneer u door de afdeling loopt kunt u op uw gemak een kopje koffie drinken bij een van de pantry lounges met zitgelegenheid. Op de kamers zijn verpleegmeubels, garderobekasten en op maat gemaakte wandpanelen te vinden. De werkkamers zijn voorzien van het daarvoor bestemde meubilair zoals linnenkasten, spoelkast, evacuatiekast en service meubels. Ook ons Sit- Eat- Sleep meubel is op deze afdeling in 34 kamers te vinden. Wilt u meer weten over dit meubel? Lees hier dan verder.

        

Benieuwd naar wat wij voor een ziekenhuis kunnen betekenen? Bekijk onze online zorgbrochure.