Bent u op zoek naar een interieurbouwer die uw ontwerpen kan realiseren? Dan biedt Hubbers interieurmakers u de helpende hand. Hubbers interieurmakers beschikt over de know-how en ervaring om uw ontwerp te realiseren. Zorgvuldig en zorgeloos. ‘Kan dat?’ is bij Hubbers interieurmakers nooit de vraag. Wel: ‘Hoe gaan we dit doen?’ Bij elk project zoeken wij naar oplossingen op maat.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met 35 interieurmakers. Wij realiseren al bijna 45 jaar de mooiste keukens en vast meubilair voor particulieren als ook de complete vaste inrichting voor bedrijven, gezondheidszorg, overheid en onderwijs.

Hubbers interieurmakers heeft een state of the art fabriek met computergestuurde machines, meubelmakerij, spuiterij en metaalwerkplaats. Kortom, alle onderdelen van het vaste meubilair worden in eigen huis vervaardigd. Zo hebben we zicht op de voortgang en kwaliteit en behouden we de flexibiliteit om snel te schakelen als dat nodig is. Jaarlijks worden hier honderden projecten gerealiseerd.

HOE GAAT HET IN Z’N WERK?

Engineeren

Onze projectleiders/werkvoorbereiders vertalen uw ontwerptekening naar gedetailleerde productietekeningen. Bij deze verdiepingsslag denken we actief mee over constructies, materiaalgebruik en afwerkingen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van het beste resultaat.

Realiseren

Na goedkeuring van de werktekeningen worden de CAD-CAM bestanden online naar CNC gestuurde machines verzonden en verwerkt. Na de machine is het de beurt aan onze excellente meubelmakers. Zij bouwen meubels waar ze trots op zijn. Met gevoel voor het ambacht en liefde voor het vak.

Monteren

De Hubbers montage teams zetten vervolgens de kroon op het werk. Deze Hubbers ambassadeurs plaatsen het maatwerk meubilair met grote precisie en een minimum aan overlast.

Referenties

”Het is fijn dat Hubbers begrijpt waar we met het ontwerp naar toe willen en van welk niveau het moet zijn. Met Hubbers kunnen wij het ontwerp naar een hoger level brengen.”