Het perfecte interieur voor uw schuurwoning

Schuurwoning interieur

Het interieur voor uw schuurwoning op maat laten ontwerpen, realiseren en monteren op locatie? Bij Hubbers bent u op het juiste adres voor hoogwaardig maatwerk interieur. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp inclusief moodboard en 3D impressie zodat u een juist beeld krijgt over het resultaat. Uw stijl en smaak zijn daarbij uitgangspunt. In onze eigen meubelwerkplaats met de modernste machines bouwen we uw maatwerk meubels. En onze specialisten monteren het bij u op locatie. Doordat we alles in eigen huis doen garanderen we de hoogste kwaliteit. Want we willen dat u trots kunt zijn op uw interieur.

Blog hubbers interieurmakers wonenaanhetwater
Hubbers interieurmakers interieur schuurwoning

Maatwerk interieur ontwerpen

Bij het ontwerpen van het interieur voor uw schuurwoning houden onze interieurarchitecten rekening met uw wensen. De indeling van de ruimtes is daarbij zeer belangrijk. Wij denken met u mee over de inrichting van bijvoorbeeld de keuken, woonkamer, slaapkamer maar ook de indeling van uw garderobe kast. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kunnen wij ook deze voor u realiseren. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert. Wij maken van elk ontwerp een mooi meubel.

Dankzij onze ‘alles-onder-een-dak-aanpak’ heeft elke opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Daardoor kunnen wij een zorgeloze levering garanderen. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

De realisatie in de meubelmakerij

De afdeling engineering staat garant voor een zorgvuldige voorbereiding. En stuurt gedetailleerde opdrachten naar medewerkers en machines in eigen werkplaats. Hier hebben beproefd vakmanschap en de modernste technieken een verbond gesloten. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het beste van toen en nu, zorgen voor duurzame interieurs op maat.

Montage op locatie in uw schuurwoning

Ons montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat. Maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt schoon achtergelaten.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.