Leerling meubelmaker

MBO Niveau 2 (BOL)

MBO Niveau 3 óf 4 (BOL + BBL)

Ben je leergierig? Wil je een MBO opleiding volgen en tegelijktijdig praktijkervaring opdoen om uiteindelijk een echte vakman te worden?  Hubbers interieurmakers is een erkend leerbedrijf die jou graag de kans biedt om als meubelmaker verder te ontwikkelen. Bekijk hier de online brochure met meer informatie. 

SBB Erkend leerbedrijf

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgrote interieurbouwer uit Leuth (bij Nijmegen). Wij maken interieurs op maat voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. We hebben naast de werkplaats een eigen tekenafdeling. En we hebben drie interieurarchitecten die de mooiste ontwerpen maken. Bekijk onze projectenpagina om te zien welke projecten we zoals gerealiseerd hebben.

Neem contact op!

Wil je je opgeven voor een leerwerktraject? Informeer ons dan door je cv en een motivatie te sturen naar Jeroen van Gaal vangaal@hubbers.nl. Vermeld je naam, leeftijd, opleiding/niveau en waarom je graag stage wilt lopen bij Hubbers interieurmakers.

Hubbers interieurmakers heeft elk jaar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega’s

Staat de vacature die je zoekt hier niet vermeld, maar zie je jezelf al helemaal in ons team passen? We horen graag van je!