Vacature: interieur/ meubelspuiter

Aantal werkdagen in overleg

Wij zijn op zoek naar een spuiter die de finishing touch geeft aan onze hoogwaardige maatwerk meubels. Als meubel/interieur spuiter ben je verantwoordelijk voor al het spuitwerk in onze eigen spuiterij. Werk je precies en is je doel altijd een perfect resultaat? Dan zoeken wij jou!

Geen ervaring met het spuiten van meubels maar wel affiniteit hiermee? Geen probleem! Als erkend leerbedrijf biedt Hubbers interieurmakers jou de kans je hierin te ontwikkelen.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgrote interieurbouwer uit Leuth (bij Nijmegen). Wij maken interieurs op maat voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. We hebben naast de werkplaats een eigen tekenafdeling. En we hebben twee interieurarchitecten die de mooiste ontwerpen maken. Bekijk onze projectenpagina om te zien welke projecten we zoals gerealiseerd hebben.

Neem contact op!

Heb je interesse in bovenstaande functie en denk je met jouw talenten ons team te kunnen versterken? Stuur een email naar Jaco Grootenboer grootenboer@hubbers.nl. Vermeld je naam, leeftijd, je ervaring en waarom je graag wilt komen werken bij Hubbers interieurmakers. Je mag ook eerst bellen als je vragen hebt: 024 663 88 20.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega’s

Staat de vacature die je zoekt hier niet vermeld, maar zie je jezelf al helemaal in ons team passen? We horen graag van je!