Vacature meubelmaker in Gelderland

Openstaande vacature voor meubelmaker in Gelderland, Leuth bij Nijmegen. Ben jij iemand die van elke plaat hout een prachtig meubel kan maken? Dan weet je dat een mooi resultaat begint bij precies werken. Bij Hubbers interieurmakers vinden we dit ontzettend belangrijk. Heb jij daarnaast ook kennis van materiaal en gereedschap? Dan zoeken we jou!

Meubelmaker bij Hubbers interieurmakers

Woon je in Gelderland en ben je op zoek naar een baan als meubelmaker? Dan heeft Hubbers misschien wel een geschikte plek voor jou!

  • Je gaat echte maatwerk kwaliteitsmeubels bouwen. Denk aan kasten, keukens en balies.
  • Veel werken met hout en plaatwerk.
  • Afwisselend werk samen met ervaren collega’s.
  • Een moderne werkplek met het nieuwste gereedschap.
  • Kans om door te groeien naar een leidinggevende functie.
  • Zelfstandig projecten klaarmaken.
  • Veel gezelligheid in ons team van 35 man met regelmatig een uitje.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgrote interieurbouwer uit Leuth (bij Nijmegen). Wij maken interieurs op maat voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. We hebben naast de werkplaats een eigen tekenafdeling. En we hebben twee interieurarchitecten die de mooiste ontwerpen maken. Bekijk onze projectenpagina om te zien welke projecten we zoals gerealiseerd hebben.

De meubelmakerij van Hubbers

In de meubelmakerij van Hubbers werken we aan diverse projecten. Van specialistisch ziekenhuis meubilair tot luxe inloopkasten. Dit maakt iedere dag als meubelmaker anders. Voor ieder project is weer een ander specialisme nodig. Samen met collega meubelmakers maar ook de afdelingen ontwerp, enginering en montage ga je altijd voor het beste resultaat. En dat is te zien:

Neem contact op!

Heb je interesse in bovenstaande functie en denk je met jouw talenten ons team te kunnen versterken? Stuur een email naar Jaco Grootenboer grootenboer@hubbers.nl. Vermeld je naam, leeftijd, je interieurbouwervaring en waarom je graag wilt komen werken bij Hubbers interieurmakers. Je mag ook eerst bellen als je vragen hebt: 024 663 88 20.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega’s

Staat de vacature die je zoekt hier niet vermeld, maar zie je jezelf al helemaal in ons team passen? We horen graag van je!