Vacature: monteur interieurbouw

Fulltime (= 5 dagen per week)

Zet jij de kroon op het werk? Als monteur interieurbouw leg jij de laatste hand aan de projecten en zie jij als eerste de grote glimlach van de opdrachtgever.

Diversiteit in werkzaamheden wordt gegarandeerd! Zo plaats je de ene dag een nieuwe keuken in een luxe villa en realiseer je de andere dag het interieur van een ziekenhuis. Ieder project komt met zijn eigen uitdagingen en vragen om jouw creatieve en vakkundige oplossingen. Wij bieden je flexibele werktijden en de vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen. Om de drie weken ontvang je een georganiseerde planning voor de komende projecten zodat je weet waar je aan toe bent. Het transport van de goederen wordt door ons geregeld waardoor je iedere dag rechtstreeks vanuit huis naar locatie kan. Een moderne werk bus gevuld met goed gereedschap staat al voor jou klaar, zo kan je gelijk van start!

Wij werken samen in een gedreven team en doen veel leuke activiteiten zoals jaarlijkse ‘Hubbersdag’, zomer BBQ, kerstdiner en andere teambuilding activiteiten zoals deelname aan de Strong Viking run.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgrote interieurbouwer uit Leuth (bij Nijmegen). Wij maken interieurs op maat voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. We hebben naast de werkplaats een eigen tekenafdeling. En we hebben drie interieurarchitecten die de mooiste ontwerpen maken. Hieronder een greep uit onze projecten. Bekijk de projectenpagina om meer gerealiseerde projecten te bekijken.

Neem contact op!

Heb je interesse in bovenstaande functie en denk je met jouw talenten ons team te kunnen versterken? Stuur een email naar Jaco Grootenboer grootenboer@hubbers.nl. Vermeld je naam, leeftijd, je interieurbouwervaring en waarom je graag wilt komen werken bij Hubbers interieurmakers. Je mag ook eerst bellen als je vragen hebt: 024 663 88 20.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.