Ons montage team zet de kroon op het werk

Onze montage teams zetten de kroon op het werk. Een lang proces gaat vooraf aan het plaatsen van het meubilair, onze monteurs leggen de laatste hand aan de projecten op locatie. Ons gedreven en vakbekwaam montage team bestaat uit Luuk, Wilbert, Marvin en Ricardo. Het leukste aan hun werk vinden ze toch wel het tevreden gezicht van de opdrachtgever als het meubel af is. Volgens Wilbert is het project zien groeien naar een perfect eindresultaat het aller leukste aan de buitendienst.

Wilbert

Wilbert

monteur
Luuk

Luuk

monteur

Een droom is door interieurarchitecten omgezet naar een ontwerp, offertes zijn voorbereid, engineers hebben gedetailleerde productie tekeningen gemaakt en de meubelmakers hebben de meubels gerealiseerd. Al het meubilair wordt voor montage in de meubelmakerij opgebouwd en vervolgens weer gedeeltelijk gedemonteerd en transport klaar gemaakt. De laatste stap is de montage op locatie.

Alles is door het hele team tot in de puntjes voorbereid, nu kan er niks meer mis gaan zou je zeggen. Toch komen onze monteurs voor de grootste uitdagingen te staan. Denk aan scheve muren, een stopcontact die ergens anders is geplaatst dan gepland, een deur die smaller is dan eerder aangegeven… Maar deze toppers gaan pas naar huis als de opdrachtgever tevreden is!

Marvin & Ricardo

Marvin & Ricardo

monteurs

Onze monteurs krijgen veel vrijheid maar hebben dan ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In een eigen bus gevuld met gereedschap gaan ze iedere dag vanuit huis rechtstreeks naar de opdrachtgever. De meubels worden geleverd met ons eigen transport. Dan is het aan de monteurs om na toelichting van de projectleider aan de hand van tekeningen het project op locatie te realiseren. En daar zijn ze goed in! Hieronder een indruk van de projecten die zij zoal realiseren.

De diversiteit in opdrachten is groot, de ene keer monteren ze een keuken in een luxe woning, de andere keer monteren ze zorgmeubilair in een ziekenhuis. Dit vraagt om veel ervaring en expertise op allerlei vlakken, dit maakt onze monteurs dan ook echte vakmannen! Komen ze binnenkort bij u langs?