Meekijken in de werkplaats bij een luxe maatwerkkast

Luxe garderobekast op maat ontwerpen, laten realiseren en monteren op locatie? Bij Hubbers bent u op het juiste adres voor hoogwaardige maatwerk kledingkasten. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp inclusief moodboard en 3D impressie zodat u een juist beeld krijgt over het resultaat. Uw stijl en smaak zijn daarbij uitgangspunt. En uiteraard hebben wij goede ideeën over de dagelijkse bruikbaarheid van de kast. In onze eigen meubelwerkplaats met de modernste machines bouwen we uw garderobekast. En onze specialisten monteren het meubel bij u op locatie. Doordat we alles in eigen huis doen garanderen we de hoogste kwaliteit. Want we willen dat u trots kunt zijn op uw meubel.

In de volgende video vertelt onze meubelmaker Luuk over een maatwerk kast die we nu aan het realiseren zijn in de werkplaats.

Een maatwerk kast wordt volledig naar uw wensen ontworpen door onze interieurarchitecten. Hierbij staat functionaliteit voorop en wordt hij afgewerkt met de mooiste duurzame materialen naar uw smaak. Wij denken in iedere stap met u mee.

De indeling van een kledingkast is zeer belangrijk. Wij denken met u mee over de dagelijkse bruikbaarheid en laten u alle mogelijkheden zien. Luuk laat in deze video een aantal mogelijkheden zien die bij deze kast zijn toegepast. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat er nog meer mogelijk is? Aarzel dan niet om contact op te nemen.