Van maatwerk keuken tot een heel nieuw interieur

Edwin: ‘Het interieur heeft ons heel veel woonplezier opgeleverd.’

Toen wij dit huis kochten moest er heel veel aan gebeuren. We vonden de buitenkant en de grootte van de ruimtes prima. Maar binnen hadden we het idee dat er iets miste. We wisten dat er mensen zijn die hier een betere kijk op hebben dan wij, dus wilden we samen met een externe partij gaan kijken naar een nieuw ontwerp. Dit begon bij de keuken en is later uitgebreid naar de woonkamer.

Twee jaar voor onze verhuizing hebben we bij een woning gekeken waar Hubbers een keuken voor had gemaakt. Deze keuken sprak ons zo aan dat we jullie naam altijd onthouden hebben.

Het ontwerp

Het begon bij een ontwerp voor de keuken. Onze wens was veel kastruimte, een kookeiland en alles in dezelfde stijl. De ruimtes hadden veel ramen maar de rest moest nog vorm krijgen. Anja kwam in het beginstadium met meerdere voorstellen. Hier zaten altijd verrassende ontwerpen bij. We werden geïnspireerd door de gesprekken en vonden het dan ook erg prettig dat er veel contact momenten waren.

Toen het ontwerp van de keuken vorm begon te krijgen hebben we besloten dat we deze stijl ook graag door wilden trekken naar de woonkamer. Ook over het ontwerp van de woonkamer waren we zo te spreken dat we alles hebben laten realiseren. Het was een erg leuk proces.

Een prettig interieur

We vinden ons ontwerp uniek en goed bij de omgeving passen. Het religieuze wat van oudsher bij dit dorp hoort en het donkere hout dat past in de groene omgeving.

De tv kast is meestal het eerste dat ik aan bezoek laat zien, dat doen de kinderen natuurlijk ook.

Het meest prettige qua leven vind ik de lange tafel in de keuken. Als je daar ’s ochtends zit schuiven de kinderen gezellig aan als ze wakker zijn. Het is echt een plek waar je elkaar ontmoet. Het interieur heeft ons heel veel woonplezier opgeleverd.

Samen met Hubbers

De samenwerking met Hubbers hebben we als zeer prettig ervaren. We vonden het fijn dat het gehele proces bij Hubbers plaats vond. Anja wist bijvoorbeeld precies wat de meubelmakers konden maken en welke materialen beschikbaar waren. Wat ik ook erg leuk vond is dat we de keuken al mochten komen bekijken in de werkplaats voordat hij geplaatst werd in onze woning. Ook was het leuk om te zien dat het montage team zo enthousiast was om het interieur bij ons te monteren. We woonden er nog niet maar zijn wel een aantal keer komen kijken.