Design keuken

Een maatwerk design keuken tilt uw kookervaring naar een hoger niveau. Het unieke aspect van een maatwerk keuken is dat deze volledig op maat wordt afgestemd op uw specifieke behoeften en levensstijl. Elk detail van de keuken wordt zorgvuldig gepland en ontworpen om een optimale functionaliteit en efficiëntie te garanderen. Maar dat is niet alles, ook op esthetisch vlak biedt een design keuken talloze voordelen.

Wat is een design keuken?

Een design keuken combineert moeiteloos stijlvolle en eigentijdse ontwerpelementen. Of u nu houdt van strakke lijnen, luxueuze materialen of unieke accenten, een design keuken voegt een vleugje verfijning en schoonheid toe aan uw huis, waardoor het een echte eyecatcher wordt.

Daarnaast worden onze design keukens vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en met de grootste aandacht voor vakmanschap. De focus ligt op duurzaamheid en het bieden van langdurige kwaliteit, zodat uw keuken jarenlang meegaat zonder afbreuk te doen aan de charme en functionaliteit ervan.

Interieuradvies voor uw design keuken

Bij het ontwerpen van onze design keukens houden we rekening met uw specifieke wensen en voorkeuren. Onze getalenteerde interieurarchitecten brengen uw ideeën vakkundig tot leven, resulterend in een keuken die volledig op maat is gemaakt. Of u nu een voorkeur heeft voor een strakke, minimalistische stijl of juist een warme, landelijke uitstraling verlangt, wij zorgen ervoor dat uw design keuken perfect aansluit bij uw smaak en levensstijl.

Maar dat is nog niet alles. Naast het esthetische aspect, hechten wij enorm veel belang aan de functionaliteit van uw keuken. Onze ervaren interieurarchitecten begrijpen als geen ander dat een keuken een werkruimte is. Ze zorgen er daarom zorgvuldig voor dat de apparatuur op logische wijze wordt gepositioneerd, waardoor u efficiënt kunt werken en maximaal kunt genieten van uw kookervaring.

Wij garanderen een zorgeloze levering. Dankzij onze ‘alles-onder-een-dakaanpak’ heeft elke opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

Realiseren van uw design keuken

Bij het realiseren van uw design keuken is de vaardigheid en expertise van vakbekwame meubelmakers van onschatbare waarde. Bij ons kunt u absoluut vertrouwen op een gepassioneerd en toegewijd team van ambachtslieden, die met ongekende precisie werken om uw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Onze vakbekwame meubelmakers zijn meesters in de kunst van het meubelmaken. Ze zijn getraind in de fijne kneepjes van het vak en hebben een schat aan ervaring in het vervaardigen van keukens van de hoogste kwaliteit. Door de perfecte mix van traditionele technieken en moderne innovaties zijn ze in staat om een keuken te creëren die werkelijk uitblinkt in elk detail.

Uw design keuken monteren

Onze vakbekwame monteurs werken efficiënt en zorgvuldig, met respect voor uw woning en uw wensen. Ze staan klaar om eventuele uitdagingen tijdens het montage proces aan te pakken en ervoor te zorgen dat uw design keuken volledig aan uw verwachtingen voldoet. Ze hebben een scherp oog voor precisie en streven naar een naadloze afwerking.

Uw eigen ontwerp laten realiseren

Heeft u een ontwerp voor een meubel of interieur? Dan is de volgende stap om dit ontwerp te laten realiseren. Wij maken van elk ontwerp een mooie design keuken en design interieurs. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert. Hier leest u meer over Hubbers realisatie.

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.

Neem vrijblijvend contact op:

    Beantwoord de vraag om te controleren of u een mens bent.