Design interieur

speciaal voor uw woning

Streeft u naar een interieur dat niet alleen uw unieke stijl weerspiegelt, maar ook perfect aansluit op uw levensstijl? Wij zijn gespecialiseerd zijn in het creëren van maatwerk design interieurs die voldoen aan al uw wensen en behoeften.

Design keuken ontwerpen

Bij ons geloven we dat uw leefruimte een verlengstuk van uzelf moet zijn, een plek waar functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen. Ons toegewijde team van ervaren ambachtslieden en interieurarchitecten begrijpt de waarde van individualiteit en werkt nauw met u samen om een interieur te ontwerpen dat op maat gemaakt is voor u en uw levensstijl.

Van op maat gemaakte kasten die uw persoonlijke verzamelingen tonen tot unieke design keukens die de aandacht trekken, wij vertalen uw visie naar prachtige en functionele realiteit. Ons proces begint met een diepgaand gesprek om uw wensen en behoeften te begrijpen. Vervolgens maken we gedetailleerde ontwerpen en voorstellen die u helpen het eindresultaat te visualiseren. Wanneer u zelf al een ontwerp heeft realiseren wij deze ook met veel plezier!

Functioneel en esthetisch design interieur

We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap om ervoor te zorgen dat uw maatwerk design interieur niet alleen esthetisch indrukwekkend is, maar ook duurzaam en functioneel. Of het nu gaat om het herinrichten van uw keuken, het creëren van een luxe thuiskantoor of het transformeren van uw slaapkamer tot een oase van rust, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Elk detail wordt met zorg behandeld, elk element met precisie vervaardigd. We selecteren zorgvuldig de meest hoogwaardige materialen en integreren geavanceerde technologieën.

Over Hubbers interieurmakers

Al meer dan 45 jaar realiseren wij maatwerk interieurs in diverse sectoren. Ons middelgrote interieurbouw bedrijf heeft een eigen afdeling ontwerp, engineering, meubelmakerij, spuiterij, metaalwerkplaats en montage team. Kortom van A tot Z worden de meubels in eigen huis gerealiseerd.

We werken met zeer geavanceerde programma’s en machines maar zien ook dat handwerk en het timmermansoog net zo belangrijk blijven. Gemiddeld leveren we jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.