Donkere keuken

Bent u op zoek naar een donkere keuken? Lees nu over de nieuwste keukentrends en bekijk de mooiste donkere keuken voorbeelden.

Donkere keuken

Donkere kleuren

Het ene zwart is het andere niet. Behalve voor pikzwart kunt u ook kiezen voor een andere donkere, bijna zwarte tint: heel donkergrijs, donkerbruin, donkergroen of zelfs donkerblauw. Net als met verschillende materialen creëert u zo diepte, iets wat zeker in een compleet zwarte keuken onmisbaar is.

Donkere keukenbladen

U kunt natuurlijk kiezen voor zwarte keukenkastjes, maar u kunt ook voor een donker keukenblad gaan. Denk aan een zwart keukenblad, betonlook blad of een houten blad. Elke optie heeft zo zijn eigen charme en alles is mogelijk. Bent u bang dat uw keuken te donker wordt? Vul de ruimte dan met andere materialen als hout, glas, matte verf en textiel. Zo komt uw keuken perfect tot zijn recht.

Ontwerpen van een donkere keuken

Een keukenontwerp is altijd een prachtig samenspel tussen design en functionaliteit. Als wij uw keuken ontwerpen, nemen we uw ideeën en voorbeelden allemaal mee in het creatief ontwerp. Daarnaast hebben onze interieurarchitecten veel ervaring in de praktische kant van een keukenontwerp. Want uiteindelijk is een keuken bedoeld om in te werken. Wij zorgen dat alle apparatuur logisch gepositioneerd wordt en dat de keuken helemaal afgestemd wordt op uw behoeften. Hierdoor wordt koken altijd een feestje. In onze eigen meubelwerkplaats realiseren we uw keuken, onze specialisten monteren de keuken bij u op locatie. Wij willen u een maatwerk keuken leveren om trots op te zijn.

Combineer uw donkere keuken met andere kleuren

Combineer uw donkere keuken ook eens met lichte kleuren op de muren om het licht maximaal te reflecteren. Of zorg ervoor dat er voldoende natuurlijk licht van buitenaf binnenvalt. Is dat niet mogelijk? Kies dan voor een optimale verlichting met kunstlicht en benadruk bepaalde elementen in de keuken door slim gebruik te maken van diverse verlichtingsbronnen.

Hubbers laat zijn verlichtingsplannen altijd door Unifit maken. Een fijne samenwerking, die nog een extra stukje stijl en warmte aan onze maatwerk keukens toevoegt.

Donkere keuken

De opstelling van uw keuken

Niet alleen qua kleur is er veel mogelijk. Ook qua opstelling kunt u alle kanten op. Wilt u een zwart kookeiland? Of een donkere hoekkeuken? Hubbers Interieurmakers maakt keukens op maat. Wij gaan graag met u in gesprek welke keukenopstelling bij uw woning past.

Donkere keuken

ATAG black steel

Een donkere keuken in combinatie met zwarte keukentoestellen, dat maakt uw keuken helemaal af. Ga bijvoorbeeld voor het zwarte apparatuur van ATAG. Veel inbouwapparaten zijn verkrijgbaar in een zwarte uitvoering, die jouw keuken meteen een stijlvolle uitstraling geven. En al helemaal in combinatie met bijvoorbeeld een zwart marmeren aanrechtblad.

De Black Steel lijn van ATAG heeft een compleet eigen en uniek karakter. Het industriële geborstelde metaal zorgt in combinatie met de stijlvolle zwarte kleur voor een echte eyecatcher in de keuken. De zwarte apparatuur is rijk aan vele details. Het materiaal is helemaal van nu, maar tegelijkertijd tijdloos. De Black Steel lijn bestaat uit zwarte ovens, magnetrons en warmhoudlades.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs.

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

LInk naar:Wonen aan het waterVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkLInk naar:Bungalow woning Maas en Waal

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat, onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

    Beantwoord de vraag om te controleren of u een mens bent.