Keuken op maat

Hubbers interieurmakers is specialist in het ontwerpen, realiseren en monteren van keukens op maat. Of dit nu voor een woning, bedrijfspand of instelling is, wij zorgen dat de keuken aan al uw wensen voldoet! High- end keukens vragen natuurlijk om een andere expertise dan instellingskeukens. Door onze jarenlange ervaring en vakmensen zorgen we ervoor dat elk resultaat de verwachtingen overtreft!

Bij het kiezen van een keuken op maat is functionaliteit essentieel. Wij ervoor dat de keuken niet alleen mooi is, maar ook praktisch en ergonomisch. We houden rekening met de beschikbare ruimte, de indeling van de keuken en kookgewoonten.

Keuken op maat ontwerpen

Bij ons gaat een keuken op maat verder dan enkel een functionele ruimte – het is een ware kunstvorm waarin design en bruikbaarheid naadloos samenkomen. Ons team van ervaren interieurarchitecten neemt uw visie en voorbeelden mee in het creatieve proces, resulterend in een keukenontwerp dat perfect op uw behoeften is afgestemd. Wij begrijpen dat een keuken niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en ergonomisch verantwoord. Daarom zorgen wij ervoor dat alle apparatuur op logische en handige wijze wordt geplaatst, zodat uw keuken een plezierige werkruimte wordt. Onze doelgerichte aanpak garandeert dat uw keuken op maat niet alleen een visueel hoogstandje is, maar ook een functionele hub voor culinaire creativiteit.

Van het gebruik van hoogwaardige materialen tot het streven naar naadloze integratie van designelementen, onze eigen meubelwerkplaats is de geboorteplaats van uw droomkeuken. Onze gespecialiseerde vakmensen staan klaar om uw keuken op maat met precisie te realiseren en deze vervolgens moeiteloos bij u thuis te installeren.

Verrassend keuken ontwerp

Bij ons is het geen toeval, maar een bewuste keuze – onze interieurarchitecten streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met elke creatie. Het DNA van uw stijl, smaak en wensen vloeit moeiteloos samen in onze op maat gemaakte keukenoplossingen, waarin zelfs de kleinste details tot leven komen. Alleen wanneer interieurarchitect, engineer en meubelmaker in harmonie samenwerken, ontstaat er een keuken die zowel visueel als functioneel boeit. Bij Hubbers interieurmakers hebben we dit begrepen en daarom hebben we alle vakspecialisten onder één dak samen gebracht.

Een woon keuken op maat

Een woonkeuken is een steeds vaker benoemt begrip, een keuken om in te leven. Het centrale hart van het huis waar iedereen samen komt. Comfort en een warme uitstraling worden hierdoor ook steeds belangrijker. Een maatwerk keuken kan bij ons naar elke mogelijke woonstijl ontworpen worden. De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers weten wat de vakmannen uit de werkplaats kunnen realiseren en welke materialen er door onze afdeling enginering besteld kunnen worden. Dit maakt de mogelijkheden in keukenstijlen oneindig.

We bieden u een uitgebreid assortiment aan opties en materialen, zodat u keuzes kunt maken die bij uw smaak en budget passen. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de kosten en geen verrassingen achteraf hebt. We werken daarnaast uitsluitend met duurzame materialen en hoogwaardige afwerkingen om ervoor te zorgen dat uw maatwerkkeuken jarenlang meegaat. Onze ervaren vakmensen gaan met veel zorg en oog voor detail te werk, zodat elk onderdeel van uw keuken perfect wordt geplaatst.

Stappen bij het realiseren van uw keuken op maat

1. Uw droom keuken op maat begint bij het ontwerp. We nodigen u uit bij ons in Leuth of komen bij u op locatie om kennis te maken. We stellen vragen, luisteren en beoordelen zo of er een wederzijdse klik is. Daarnaast worden alle wensen en verwachtingen besproken.

2. Hierna volgt een schetsontwerp. Uw wensen worden vertaald naar een helder ontwerp waarin we de grote lijnen uitzetten.

3. Voldoet het schetsontwerp aan uw verwachtingen? Dan gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. We maken een verdiepingsslag en werken de juiste maatvoering en detailleringen inclusief werktekening en technische omschrijvingen voor bouwkundige werkzaamheden uit. Daarnaast vragen we offerte aan voor de benodigde materialen. Voor u maken we een 3D tekening/ render waardoor u het eindresultaat al voor u kan zien!

4. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp en de offerte gaan onze excellente interieurmakers uw keuken op maat in de werkplaats realiseren. Duurzame materialen worden verwerkt op moderne machines. Toch is ook de vaste hand en het timmermansoog nog erg belangrijk.

5. Onze eigen monteurs komen de keuken op de afgesproken datum bij u op locatie monteren. Dit doen ze met minimale overlast en zorgen ervoor dat de werkplek brandschoon achtergelaten wordt.

6. Genieten maar!

Donkere keuken