Een zwarte keuken met karakter

We zien al langere tijd dat een keuken voor veel mensen meer en meer het hart van het huis wordt. Uw nieuwe keuken mag dus best wat karakter hebben. Een zwarte keuken is echt een blikvanger in uw interieur.

Zwarte keuken: de keukentrend van dit moment

Een zwarte keuken straalt luxe, elegantie en exclusiviteit uit. Zwarte keukens hebben in 2018 hun intreden al gemaakt, maar zijn nog steeds de keukentrend van dit moment. Voorheen werd het nog gezien als een gewaagde keuze, maar nu behoort de zwarte keuken – net als de witte keuken – tot een tijdloze keuken.

Een donkere keuken is eenvoudig te combineren

Veel mensen vinden een donkere keuken gewaagd, want het lijkt veel nadelen te hebben. Toch is niets minder waar en spelen meerdere factoren een rol bij het kiezen van een keuken. Zoals de materiaalkeuze, de indeling en de combinatie met andere kleuren. Zwart is een persoonlijke smaak maar kan nagenoeg met elk interieur gecombineerd worden. Dat maakt zwart dan ook gelijk weer tijdloos.

MIX DE MATERIALEN VAN EEN ZWARTE KEUKEN

Een compleet zwarte keuken geeft u meer diepte door te werken met contrasterende materialen. Een mix van zwart staal, hout, glas, matte verf en textiel werkt erg verrassend.

Bij een zwarte keuken zien we vaak het ton sur ton effect terugkomen. Het combineren van diverse donkere tinten, toon-op-toon, zorgt voor een speels en afwisselend effect. Voor een extra chique look zijn materialen als brons, goud en messing de perfecte toevoeging aan zwarte keukens. Deze materialen realiseren een subtiel contrast en geven extra warmte aan de ruimte. De combinatie met hout zorgt voor een warme sfeer in de zwarte keuken trend. Het afwisselen van verschillende zwarte kleurtinten en luxueuze materialen creëert een stijlvol totaalplaatje.

Ga voor een monochrome look door ook te kiezen voor een zwarte keukenkraan, spoelbak, zeeppomp en grepen. Zoals bijvoorbeeld de collectie van Lorreine.

Donkere keuken

Hubbers Interieurmakers: voor uw droomkeuken

Wilt u uw droomkeuken laten maken? Neem dan contact op met Hubbers Interieurmakers. Wij hebben ruim 45 jaar ervaring en maken de mooiste keukens op maat. Wij geven advies en ontwerpen én realiseren onze keukens zelf. Of u nu gaat voor een strakke mat zwarte keuken of een donkere landelijke keuken, wij maken er uw droomkeuken van. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

LInk naar:Wonen aan het waterVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkLInk naar:Bungalow woning Maas en Waal

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

    Beantwoord de vraag om te controleren of u een mens bent.