Hubbersdag 2022!

Al vanaf 2007 wordt ieder jaar een Hubberdag georganiseerd. Een traditie die de afgelopen twee jaar verstoord werd door corona. 16 september 2022 kon de 21e editie dan eindelijk plaats vinden. Zoals altijd draaide het om teambuilding, elkaar beter leren kennen en veel gezelligheid. Het was er weer eentje voor in de boeken!

Vrijheidsmuseum

De dag begon in het heuvelachtige landschap van Groesbeek bij het Vrijheidsmuseum. Het museum ligt dicht bij Duitsland en midden in het gebied van twee van de belangrijkste operaties aan het Westfront tijdens WO2: Market Garden en Veritable. Bij toeval vond ons bezoek plaats op de dag waarop 78 jaar geleden operatie market garden in gang werd gezet. Dit maakte het bezoek extra boeiend.

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Tijd om in beweging te komen richting de golfbaan van Het Rijk van Nijmegen. We blijven in de heuvels maar dit keer om een golfclinic te volgen. In drie groepen leerden we de basis van golf met waaronder het putten, chippen en pitchen. Dit lag de een wat beter dan de ander.. Ter afsluiting een fanatiek potje om te kijken wie het beste had opgelet.

Black & Blue

Van al deze activiteiten hebben we flink honger en dorst gekregen. Tijd voor een BBQ workshop bij Black & Blue. Bij binnenkomst werden we welkom geheten met een lekker drankje en broodjes Pulled Pork uit het vuistje, gemaakt van procureur die meer dan 10 uur lang op de smoker heeft gegaard tot draadjesvlees. Daarna mochten we zelf aan de slag. In groepjes maakten we heerlijke BBQ gerechten die later op de avond werden opgegeten. De dag werd afgesloten met een pubquiz .