Interieur bouw is maatwerk

Met verantwoordelijkheid en hoge mate van betrokkenheid realiseren wij zorgvuldig en zorgeloos uw ontwerp. Heeft u nog geen ontwerp? Dan kunnen onze interieurarchitecten u daarbij helpen!

Onze bouwkundig tekenaars spelen een essentiële rol in het proces. Ze werken nauw samen met (onze) architecten en andere professionals om technische tekeningen en plannen te creëren die als leidraad dienen voor de realisatie.

In onze eigen werkplaats maken wij al het meubilair op maat. Het vakmanschap van meubels maken is een kunst op zich. Het vereist vaardigheid, precisie en oog voor detail om hoogwaardige meubelstukken te realiseren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Het is een ambacht dat door de jaren heen is geëvolueerd en waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met moderne innovaties.

Meubels zijn natuurlijk zichtwerk en vaak één van de laatste handelingen op de bouwlocatie. Onze montageteams werken daarom zorgvuldig en netjes. Wij zorgen dat alle details kloppen en dat uw meubel of interieur perfect opgeleverd wordt.

Professioneel interieur bouw bedrijf

Betrouwbaar

Hubbers interieurmakers is al jaren partner van diverse branches voor de mooiste interieurs. Onze opdrachtgevers zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring weten we dat een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

Specialist in bouwen in diverse sectoren

We hebben veel partners in diverse sectoren die graag met ons samenwerken. Enkele sectoren zijn: particulieren, bedrijven, architecten, zorginstellingen, scholen en overheidsinstellingen.

Seriematig produceren

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. kasten achterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch meubilair.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Interieurs bouwen we op maat

Ons team van ervaren professionals bestaat uit vakmensen die samenwerken om perfect passende maatwerk interieurs te creëren. Van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke montage, wij zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld. Door onze alles onder een dak aanpak kunnen wij snel schakelen tussen afdelingen. Het gehele project heeft u contact met één persoon, de projectleider. Hij neemt uw zorgen uit handen.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. Deze meubels zijn ontworpen door onze eigen- of externe interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Referenties

Naast dat wij super blij zijn met het hoge resultaat niveau, zijn wij ook erg blij hoe onze samenwerking/proces van a tot z is gelopen. Een persoonlijke benadering, altijd denken in oplossingen en snel reactie, niks is teveel gevraagd. Bij Hubbers is de klant echt altijd Koning!

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

Waar we bij Royal HaskoningDHV met name erg blij mee zijn, is dat Hubbers interieurmakers ons kantoor licht en ruimte heeft gegeven. Tijdens de hele verbouwing hebben we de samenwerking met de monteurs van Hubbers interieurmakers als zeer prettig ervaren. Zij waren altijd bereid om met ons mee te denken. Samen zijn we gekomen tot een ontzettend mooi resultaat.

Binnenkijken bij angelique royal haskoning dhv nijmegen

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

    Beantwoord de vraag om te controleren of u een mens bent.