Interieur design

Een stijlvol interieur design begint bij een passend ontwerp maar ook de fases die volgen zijn net zo belangrijk voor het perfecte interieur! Bij ons vindt u alle afdelingen onder één dak. Van ontwerp tot montage, wij realiseren het voor u. Door de korte lijnen kunnen wij snel schakelen en voorkomen wij onnodige fouten. Op die manier realiseren wij uw project zorgvuldig en zorgeloos. Tijdens het gehele proces heeft u dan ook een aanspreekpunt.

Heeft u zelf al een ontwerp? Deze realiseren wij ook met evenveel toewijding!

Een interieur design laten ontwerpen

Bij een interieur design draait alles om het vinden van de ideale harmonie tussen functionaliteit en esthetiek. Onze getalenteerde ontwerpers zijn meesters in het verfijnen van elk detail en begrijpen het belang van het creëren van ruimtes die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn. We nemen uitgebreid de tijd om uw behoeften en wensen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakt ontwerp kunnen realiseren dat naadloos aansluit bij uw levensstijl en persoonlijke smaak.

Onze interieurontwerp service omvat alle aspecten van het ontwerpproces, van conceptontwikkeling en ruimteplanning tot kleur- en materiaalselectie. We werken samen met een breed netwerk van betrouwbare leveranciers en aannemers om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt, van begin tot eind.

Bij interieurontwerp gaat het niet alleen om het creëren van mooie ruimtes, maar ook om het optimaliseren van de functionaliteit. We zorgen ervoor dat elke centimeter van de ruimte optimaal benut wordt en dat de lay-out naadloos aansluit bij uw dagelijkse activiteiten. Of u nu behoefte heeft aan een praktische keukenindeling, een comfortabele woonkamer of een inspirerende kantoorruimte, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

De realisatie van design interieurs

Bij de realisatie van interieur designs staat onze engineering afdeling garant voor een zorgvuldige voorbereiding. We zorgen ervoor dat gedetailleerde opdrachten naar de meubelmakers en machines in onze eigen werkplaats worden gestuurd. Hierbij combineren we beproefd vakmanschap met de modernste technieken. Hoewel het timmermansoog en een vaste hand nog steeds onmisbaar zijn in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf, streven we ernaar het beste van toen en nu te combineren om duurzame interieurs op maat te creëren.

Montage op locatie

Met ons toegewijde montageteam wordt de kers op de taart gezet. De specialisten in ons team opereren met uiterste zorgvuldigheid, wat niet alleen resulteert in een optimaal eindresultaat, maar ook garandeert dat de overlast voor de opdrachtgever tot een minimum beperkt blijft. Afspraak is afspraak is ons credo, en we zorgen ervoor dat de werkplek schoon en opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze interieurarchitecten

Lonneke van Ooijen

Lonneke van Ooijen is een interieurarchitect met veel talent voor praktische oplossingen. Toch zijn die oplossingen nooit saai of voorspelbaar. Sterker nog: haar bijzondere kleur- en materiaaltoepassingen blijven opdrachtgevers verrassen.

Anja van Maalderink

Anja Maalderink is een interieurarchitect die uit iedere opdracht het optimale weet te halen. Haar passie voor perfectie helpt daar zeker bij. Bovendien heeft ze veel oog en oor voor de wensen van de opdrachtgever.

LONNEKE VAN OOIJEN

LONNEKE VAN OOIJEN

Interieurarchitect
ANJA MAALDERINK

ANJA MAALDERINK

Interieurarchitect

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.