Interieur designer

Op zoek naar een getalenteerde interieur designer? Bij ons bent u aan het juiste adres! Ons team van ervaren interieur designers staat klaar om uw droominterieur werkelijkheid te maken. Of u nu een woning, kantoorruimte, of commerciële locatie wilt transformeren, wij hebben de expertise en creativiteit om voor elke ruimte een passend ontwerp te realiseren. Onze interieur designers hebben oog voor detail en streven ernaar om elk project tot in de puntjes af te werken. Van het kiezen van de juiste kleurenschema’s en meubels tot het optimaliseren van de ruimtelijke indeling, wij zorgen ervoor dat elk aspect van het ontwerp perfect in elkaar overloopt.

Het interieur vernieuwen? Dat begint bij een interieur designer

De eerste stap naar een perfect interieur op maat wordt vaak overgeslagen: het raadplegen van een interieur designer. Vreemd, bij alle belangrijke beslissingen schakelen mensen specialisten in, maar niet bij het vormgeven van de plaats waar zij het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Het antwoord: onbekend maakt onbemind. Een gemiste kans. Wij, een team van interieurarchitecten met kennis voor (bouw)techniek, binnenhuis architectuur en styling, gebruiken onze creativiteit en kunde om samen met u een perfect interieur te realiseren. Van de eerste schets tot de laatste lik verf staan wij garant voor een zorgeloze afhandeling.

‘Daar hadden we zelf nooit aan gedacht’, horen we vaak na een gesprek. Niet zo vreemd, Hubbers interieurmakers geeft al meer dan vijfenveertig jaar vorm aan de meest diverse interieurs. Met oog voor de concrete mogelijkheden. Met degelijk vakmanschap én grensverleggende architectuur. Met een schat aan ervaring én het vermogen om buiten de lijntjes te kleuren. Met kennis van toen en nu én met het vizier op de toekomst.

De perfecte plek, een perfecte woning, nu nog een perfect interieur…

Interieuradvies van een interieur designer

Voor een interieuradvies is het ontwerpteam van Hubbers interieurmakers de ideale partner. Een perfect interieur begint met praten, voor Hubbers interieurmakers met luisteren. Wat volgt is het beste ontwerp. Naast het esthetische aspect houden we ook rekening met de functionaliteit van de ruimte. We optimaliseren de indeling en zorgen voor voldoende opbergruimte, zodat uw interieur niet alleen mooi is, maar ook praktisch en efficiënt.

Onze interieur designers werken nauw met u samen tijdens het hele proces. We luisteren naar uw wensen en ideeën, en vertalen deze naar een ontwerp dat uw persoonlijkheid weerspiegelt. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om een interieur te creëren waarin u zich helemaal thuis voelt.

Ook bij de volgende stappen kunnen we van dienst zijn; De (ver)bouwaanvraag, de engineering, de aanbesteding en de begeleiding van de realisatie.

Ons bureau is gehuisvest in een pand waar dagelijks interieurprojecten worden gerealiseerd. Hiermee is de synergie tussen creativiteit, kennis en ‘the state of art’ ambacht gegarandeerd. Zet de eerste stap naar ultiem woonplezier, neem contact op met de interieurontwerpers van Hubbers interieurmakers, verwoord uw droom en wij maken van een woning úw woning. ‘Kan dat?’, is nooit de vraag, wel ‘Hoe gaan we dat doen?’

Heeft u al een eigen ontwerp? Dan realiseren wij ook deze met veel plezier!

Ontwerp wordt realiteit

Bouwen of verbouwen zonder zorgen; dat wil iedereen. Onze vakmensen staan voor u klaar om dat te realiseren. Kijk gerust mee in de werkplaats of bij de montage in uw woning. Ervaar zelf dat er over elk detail nagedacht is en dat uw droom werkelijkheid wordt in onze interieurs. Door onze 45 jaar ervaring zijn wij in staat om al uw vaste meubilair te realiseren. Denk aan een keuken, haard ombouwen, kasten, garderobes, badkamermeubels en ander specialistisch meubilair. In ons portfolio kunt u door ons ontworpen en/of gerealiseerde projecten bekijken.

Onze interieur designers

Lonneke van Ooijen

Lonneke van Ooijen is een interieurarchitect met veel talent voor praktische oplossingen. Toch zijn die oplossingen nooit saai of voorspelbaar. Sterker nog: haar bijzondere kleur- en materiaaltoepassingen blijven opdrachtgevers verrassen.

Anja van Maalderink

Anja Maalderink is een interieurarchitect die uit iedere opdracht het optimale weet te halen. Haar passie voor perfectie helpt daar zeker bij. Bovendien heeft ze veel oog en oor voor de wensen van de opdrachtgever.

LONNEKE VAN OOIJEN

LONNEKE VAN OOIJEN

Interieurarchitect
ANJA MAALDERINK

ANJA MAALDERINK

Interieurarchitect
Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Particulier

Al meer dan vijfenveertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat, onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieur designers zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

    Beantwoord de vraag om te controleren of u een mens bent.