Interieur op maat optiekzaak Arnhem

Het interieur van uw optiekzaak in Arnhem laten verbouwen of renoveren?

Dan bent u bij Hubbers interieurmakers aan het juiste adres. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp en productietekening. Uw stijl en smaak is daarbij uitgangspunt. En uiteraard hebben wij goede ideeën over de dagelijkse bruikbaarheid en een ideale klantbeleving. In onze eigen meubelwerkplaats met de modernste machines bouwen we uw maatwerk interieur. Onze specialisten monteren bij u op locatie. Doordat we alles in eigen huis doen garanderen we de hoogste kwaliteit, want we willen dat u trots kunt zijn op uw optiekzaak.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Wat kunt u verwachten

Een mooi interieur begint bij het ontwerp. Om tot een passend ontwerp te komen is een kennismaking erg belangrijk. De interieurarchitecten luisteren en stellen vragen om zo te beoordelen of er een wederzijdse klik is om samen uw droom optiekzaak te verwezenlijken. Daarnaast worden de wensen en verwachtingen besproken. Dit kan via skype, bij u op locatie of bij Hubbers interieurmakers op kantoor in Leuth.

Na de opdrachtomschrijving volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en de vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke maatwerk oplossingen.

Als het schetsontwerp aan de wensen voldoet, wordt er een definitief ontwerp uitgewerkt. In deze fase wordt er een verdiepingsslag van het schetsontwerp gemaakt waarin belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden weergegeven. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

Bij goedkeuring van het definitieve ontwerp en de offerte gaan de interieurmakers in de werkplaats aan de slag. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in het als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Het montage team zet vervolgens de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

    Beantwoord de vraag om te controleren of u een mens bent.