Hubbers interieurmakers

Specialist in interieurbouw voor ziekenhuizen

Bent u op zoek naar een interieurbouwer specialist voor ziekenhuizen? Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, engineren, realiseren en monteren van interieurs in ziekenhuizen.

Een interieur dat het juiste gevoel oproept

Tegenwoordig is de sfeer van een ziekenhuis erg bepalend voor de kwaliteitsbeleving. Daarom helpen wij ziekenhuizen om een omgeving te creëren waar patiënt, bezoeker én medewerker zich prettig voelt. Van een klinische omgeving naar hospitality omgeving? Alles kan! Een voorbeeld hiervan is de getransformeerde verpleegafdeling B20 in het CWZ ziekenhuis in Nijmegen. Een mooie heldere afdeling waar het welzijn van de patiënt centraal staat en het voor medewerkers plezierig werken is. Uiteraard doen we hierbij geen concessies op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en levensduur.

Uitstekende hygiëne

Patiënten of bewoners van uw ziekenhuis of woonzorgcentrum zijn een kwetsbare doelgroep. Daarom zorgen wij dat we extreem schoon werken. Patiënten, bewoners en medewerkers zullen geen enkele overlast ervaren.

Onderhoud en levensduur

Wij bouwen met het oog op de toekomst. Een interieur in een ziekenhuis wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een interieur dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Verbouwen zonder belemmering zorgtaak

Ziekenhuizen kunnen natuurlijk niet zomaar een periode sluiten omdat er verbouwd wordt. Wij zorgen er daarom voor dat u uw zorgtaak onbelemmerd uit kan voeren naast het verbouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwwerkzaamheden in zorginstellingen. We weten precies hoe we moeten plannen en werken zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Volg een handmatig toegevoegde linkLInk naar:Verpleegafdeling CWZ

De kwaliteit van Hubbers interieurmakers

Specialist in bouwen voor ziekenhuizen

We hebben veel partners in de zorg die graag met ons samenwerken. Enkele namen zijn: Radboud UMC, CWZ, Stichting Pluryn, Rijnstate en ZGV.

Seriematig produceren

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. bedkasten en bedwachterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch laboratoriummeubilair.

Betrouwbaar

Hubbers is al 18 jaar partner van ziekenhuizen voor de mooiste interieurs. Onze klanten zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring weten we dat in de zorg een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

LInk naar:CWZ PaviljoenVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkLInk naar:Verpleegafdeling CWZLInk naar:Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

Neem contact op

    Meld me aan voor de nieuwsbrief

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent.