Inrichting wachtruimte

voor de zorg

Of het nu gaat om een verzorgingstehuis, een ziekenhuis, de wachtkamer bij de dokter of tandarts, het is belangrijk dat bezoekers zich er prettig voelen. Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, realiseren en monteren van interieurs in zorginstellingen. Heeft u zelf een ontwerp? Dan realiseren wij deze ook met net zo veel passie!

Wachtruimte inrichten. Waar moet u aan denken?

Als u plannen heeft om de wachtruimte te (ver)bouwen is het verstandig om eerst te beginnen met het formuleren van de doelstelling. Voor welke doelen moet de ruimte geschikt zijn? Denk ook aan een functionele routing. Is het voor de bezoeker duidelijk waar hij/zij heen moet na binnenkomst?

Wachtruimte met zitmogelijkheid

In een wachtruimte is het belangrijk te zorgen voor geschikt zitcomfort. Denk aan gemakkelijke stoelen of ergonomisch verantwoorde zitelementen. Hubbers interieurmakers heeft al veel maatwerk zitmogelijkheden gerealiseerd. Bekijk maar eens onderstaande projecten.

Uitstraling wachtruimte

De uitstraling van een ontvangstruimte is een belangrijk aspect om rekening mee te houden wanneer u de ruimte (her)inricht. Tegenwoordig is de sfeer van een zorginstelling erg bepalend voor de kwaliteitsbeleving. Onze interieurarchitecten helpen u bij het creëren van een interieur waar patiënten, bezoekers én medewerker zich thuis voelen.

We vinden namelijk dat de sfeer van het interieur van het hoogste niveau moet zijn. Daarbij doen we geen concessie op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en levensduur.

Onderhoud en levensduur wachtruimte

Hubbers interieurmakers bouwt met oog op de toekomst. Een interieur in een zorginstelling wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een ontvangstruimte dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers ontwerpt en realiseert al 45 jaar interieurs en meubilair voor de zakelijke en particuliere markt. Een team van interieurarchitecten, engineers, meubelmakers en monteurs staat garant voor snelle, zorgvuldige levering van topproducten. Door onze alles-onder-een-dakaanpak hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt binnen ons bedrijf. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zoekt Hubbers interieurmakers bij elk project naar interieurs op maat. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.