Hubbers interieurmakers

Specialist in interieurbouw voor de zorg

Bent u op zoek naar een interieurbouwer voor uw ziekenhuis, woonzorgcentrum, huisartsenpraktijk of medisch centrum? Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, engineren, realiseren en monteren van interieurs in zorginstellingen.

Verbouwen zonder belemmering zorgtaak

Een zorginstelling kan natuurlijk niet zomaar een periode sluiten omdat er verbouwd wordt. Wij zorgen er daarom voor dat u uw zorgtaak onbelemmerd uit kan voeren naast het verbouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwwerkzaamheden in zorginstellingen. We weten precies hoe we moeten plannen en werken zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Uitstekende hygiëne

Patiënten of bewoners van uw ziekenhuis of woonzorgcentrum zijn een kwetsbare doelgroep. Daarom zorgen wij dat we extreem schoon werken. Patiënten, bewoners en medewerkers zullen geen enkele overlast ervaren.

Onderhoud en levensduur

Wij bouwen met het oog op de toekomst. Een interieur in een zorginstelling wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een interieur dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Een interieur dat het juiste gevoel oproept

Tegenwoordig is de sfeer van een ziekenhuis erg bepalend voor de kwaliteitsbeleving. Daarom helpen wij zorginstellingen om een omgeving te creëren waar patiënt, bezoeker én medewerker zich thuis voelt. Wilt u een huiselijke warme sfeer in uw zorginstelling? Onze interieurarchitecten helpen u om ook de esthetische kant van het interieur op het hoogste niveau te krijgen. Uiteraard doen we hierbij geen concessies op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en levensduur.

Volg een handmatig toegevoegde linkLInk naar:Verpleegafdeling CWZ

De kwaliteit van Hubbers

Betrouwbaar

Hubbers is al 18 jaar partner van zorginstellingen voor de mooiste interieurs. Onze klanten zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring weten we dat in de zorg een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

Specialist in bouwen in de zorg

We hebben veel partners in de zorg die graag met ons samenwerken. Enkele namen zijn: Radboud UMC, CWZ, Stichting Pluryn, Rijnstate en ZGV.

Seriematig produceren

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. bedkasten en bedwachterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch laboratoriummeubilair.

Altijd in de buurt

Wij vinden het belangrijk om altijd snel service te kunnen verlenen. Daarom werken we graag samen met zorginstellingen in de buurt. Heeft u een vraag of een probleem? We zijn altijd bereid om snel langs te komen.

LInk naar:Ziekenhuis Gelderse Vallei EdeVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkLInk naar:Verpleegafdeling CWZVolg een handmatig toegevoegde link

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers ontwerpt en realiseert al meer dan 45 jaar interieurs en meubilair voor de zakelijke en particuliere markt. Een team van interieurarchitecten, engineers, meubelmakers en monteurs staat garant voor snelle, zorgvuldige levering van topproducten. Door onze alles-onder-een-dakaanpak hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt binnen ons interieur bouw bedrijf. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zoekt Hubbers interieurmakers bij elk project naar interieurs op maat. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.