Luxueus interieur

Een luxueus interieur om iedere dag van te genieten. Wij maken al uw luxueuze interieur op maat naar uw stijl en leefwijze. Design en functionaliteit staan hierbij voorop. Uw wensen worden vertaald naar een ontwerp inclusief moodboard en 3D impressie zodat u een juist beeld krijgt over het resultaat. De vakmensen in de werkplaats maken uw maatwerk meubels van hoogwaardige materialen. Het montage team komt de meubels vervolgens zorgvuldig bij uw monteren. Zo kunt u snel genieten van uw eigen droom interieur..

Ontwerpen van een luxueus interieur

Of het nu om een compleet uitgewerkt project of om een bescheiden plan gaat van alleen een luxe keuken of een luxe garderobe, de interieurarchitect van Hubbers interieurmakers zorgt dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft. Wij hebben de expertise en ervaring om uw dromen werkelijkheid te maken. Ons getalenteerde team van interieurarchitecten en ambachtslieden werkt nauw met u samen om een uniek ontwerp te creëren dat perfect past bij uw stijl en persoonlijkheid.

Bij het creëren van uw luxueuze maatwerk interieur streven we naar een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. We begrijpen dat uw interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en comfortabel moet aanvoelen. Daarom integreren we slimme opbergoplossingen, geavanceerde technologieën en ergonomische toepassingen in onze interieurs, zodat u kunt genieten van een luxueuze leefomgeving.

Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kunnen wij ook deze voor u realiseren. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert, wij maken van elk ontwerp een mooi meubel.

De realisatie van een luxueus interieur

De afdeling engineering staat garant voor een zorgvuldige voorbereiding. En stuurt gedetailleerde opdrachten naar medewerkers en machines in eigen werkplaats. Onze gepassioneerde meubelmakers zijn meesters in hun vak. Met jarenlange ervaring en oog voor detail streven ze ernaar om elk meubelstuk met perfectie te vervaardigen. Onze meubelmakers zullen uw wensen tot leven brengen met hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Luxueus interieur monteren

Ons montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat. Maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt schoon achtergelaten.

Optimaal genieten in een luxueus interieur

Onze aandacht voor detail gaat verder dan alleen het ontwerp en de productie. We streven naar een uitmuntende klantenservice en begeleiden u tijdens het hele proces, van het eerste concept tot de uiteindelijke installatie. U kunt erop vertrouwen dat uw luxueuze maatwerk interieur met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld.

Wanneer u kiest voor onze luxueuze maatwerk interieurs, investeert u in tijdloze schoonheid, duurzaamheid en exclusiviteit. Uw interieur wordt een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en een unieke omgeving waarin u kunt ontspannen, werken en genieten van het leven.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Bekijk onze bedrijfsvideo

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.