Luxe keuken

Verfijnd design en doeltreffende functionaliteit, een concept dat kenmerkend is voor onze luxe keukens. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van hoogwaardige materialen en streven naar duurzaamheid met een blik op de toekomst.

Luxe maatwerk keuken

Bij de ontwikkeling van uw op maat gemaakte keuken vloeien uw ideeën en voorbeelden naadloos over in ons creatieve proces. Onze ervaren interieurarchitecten combineren esthetiek met praktische overwegingen, omdat we begrijpen dat een keuken in de eerste plaats een functionele werkruimte is. Apparatuur wordt logisch gepositioneerd en de keuken wordt volledig afgestemd op uw operationele behoeften, wat resulteert in een efficiënte en gebruiksvriendelijke omgeving.

In onze eigen meubelwerkplaats komt uw maatwerk keuken tot leven. Onze gespecialiseerde vakmensen monteren uw keuken op locatie met een scherp oog voor detail. Ons doel is niets minder dan het leveren van een luxe design keuken waar u met recht trots op kunt zijn.

Interieuradvies voor uw luxe keuken

Bij het ontwerpen van uw droomkeuken begint alles met een diepgaand begrip van uw levensstijl, behoeften en esthetische voorkeuren. Onze ervaren interieurarchitecten werken nauw met u samen om uw visie te ontrafelen en deze te vertalen naar een ontwerpconcept. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen, van de indeling en de keuze van hoogwaardige materialen tot de plaatsing van innovatieve apparatuur en verlichting. Van prachtige werkbladen en op maat gemaakte kasten tot elegante afwerkingen en harmonieuze kleurenpaletten, elk aspect draagt bij aan de algehele uitstraling van luxe en exclusiviteit. Ook voor luxe garderobekasten of andere luxueuze interieur wensen kunt u bij ons terecht.

Realiseren luxe keuken

Bij het realiseren van een luxe keuken gaat vakmanschap hand in hand met innovatie. Onze ontwerpers en ambachtslieden combineren traditionele expertise met moderne technologieën om een keuken te creëren die zowel tijdloos als eigentijds is. Maatwerk is van het grootste belang bij de realisatie van uw luxe keuken. Elk detail wordt nauwgezet op maat gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen. Van op maat gemaakte kasten tot gepersonaliseerde accenten, uw keuken wordt een uniek stuk dat zowel uw persoonlijke stijl weergeeft als een gevoel van luxe biedt.

Luxe keuken monteren op locatie

Het monteren van een luxe keuken is een complex en precies proces dat nauwkeurigheid en expertise vereist. Bij onze professionele montage van luxe keukens staat perfectie in elk detail voorop. Vanaf het eerste moment van installatie tot de laatste afwerking, staat ons team garant voor een zorgvuldige montage en laten de werkplek schoon achter.

Over Hubbers interieurmakers

Al meer dan 45 jaar ontwerpen en realiseren we bij Hubbers interieurmakers maatwerk interieurs. Dit doen we zorgvuldig en zorgeloos met hoge mate van verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Als middelgroot interieurbouw bedrijf leveren we interieurs door heel Nederland.

Bij ons vind je alles onder één dak: de ontwerpafdeling, enginering, meubelmakerij maar ook de spuiterij en metaalwerkplaats. Samen realiseren wij jaarlijks meer dan 200 maatwerk meubels.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Donkere keuken

45 jaar ervaring

45 jaar geleden is Hubbers interieurmakers begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Gedurende de afgelopen decennia hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevend interieurbouwbedrijf. Jaarlijks realiseren we honderden projecten. De productie methodes zijn veranderd, de liefde voor het vak niet; de “hand van de meester” maakt het verschil.

Alles onder één dak

Het gehele proces vindt bij ons plaats onder één dak. Er wordt intensief samengewerkt tussen de verschillende afdelingen. Juist doordat we ook over een eigen metaalwerkplaats en spuiterij beschikken en met eigen mensen monteren zijn we flexibel. Hierdoor kunnen we snel reageren op aanpassingen in uitvoering en wijzigingen in de planning.

Zorgvuldig en zorgeloos

Een zorgvuldige uitwerking van uw opdracht vormt de basis voor een zorgeloze realisatie. Na opdrachtverstrekking wordt uw opdracht overgedragen aan een van onze projectleiders. Hij is uw aanspreekpunt en ziet toe op een zorgeloze realisatie van uw opdracht.

Afspraak is afspraak

Als projectenorganisatie zijn we gewend om (complexe) verbouwingen te managen. We maken vooraf duidelijke afspraken en een realistische planning en daar houden we ons aan. Een goede planning is echter ook een flexibele planning, dus mocht de verbouwing anders lopen dan u verwacht dan passen wij ons aan.