Passend maatwerk interieur voor orthodontisten

Bent u op zoek naar een interieurbouwer voor uw othodontistenpraktijk? Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, engineren, realiseren en monteren van interieurs in zorginstellingen.

Een interieur dat het juiste gevoel oproept

Tegenwoordig is de sfeer van een orthodontistenpraktijk erg bepalend voor de kwaliteitsbeleving. Daarom helpen wij orthodontisten om een omgeving te creëren waar patiënt én medewerker zich thuis voelt. Wilt u een huiselijke warme sfeer in uw praktijk? Onze interieurarchitecten helpen u om ook de esthetische kant van het interieur naar het hoogste niveau te brengen. Uiteraard doen we hierbij geen concessies op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en levensduur.

Onderhoud en levensduur

Wij bouwen met het oog op de toekomst. Een interieur in een orthodontistenpraktijk wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een interieur dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Betrouwbaar

Hubbers is al 18 jaar partner van zorginstellingen voor het ontwerpen en realiseren van de mooiste interieurs. Onze klanten zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring weten we dat in de zorg een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link