Examen allround meubelmaker

Vanuit de opleiding Allround meubelmaker (BBL) hebben Tim en Boris hun laatste half jaar stage gelopen bij Hubbers interieurmakers. Na een succesvolle stage periode hebben ze hun opleiding vakkundig afgesloten met onderstaande meubels. Het resultaat mag er wezen!

Boris heeft een schuine wandkast gemaakt met een maatwerk indeling naar wens van de opdrachtgever. Deze bestaat onder andere uit een schoenplateau en een RVS hangroede. Hij heeft de kast afgewerkt met ledstrips die oplichten wanneer de kast geopend wordt.

Tim heeft een multifunctionele hoekkast gemaakt voor een kinderkamer. Ook deze kast is geheel op maat gerealiseerd naar wens van de opdrachtgever. Het meubel is uitgebreid met een bureau en een zitbankje. Dit maakt de kast functioneel en ruimtebesparend!

Hubbers interieurmakers is een erkend leerbedrijf die leerlingen graag de kans biedt om zich als meubelmaker verder te ontwikkelen. Wil jij je ook opgeven voor een leerwerktraject? Informeer ons dan door je cv en een motivatie te sturen naar Jeroen van Gaal vangaal@hubbers.nl. Vermeld je naam, leeftijd, opleiding/niveau en waarom je graag stage wilt lopen bij Hubbers interieurmakers.