De ideale maatwerk toonbank voor uw winkel

Hiervoor bent u bij Hubbers interieurmakers aan het juiste adres. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp en productietekening. De ideale klantbeleving en dagelijkse bruikbaarheid zijn daarbij uitgangspunt.  In onze eigen meubelwerkplaats met de modernste machines bouwen we uw maatwerk toonbank. Onze specialisten monteren bij u op locatie. Doordat we alles in eigen huis doen garanderen we de hoogste kwaliteit, want we willen dat u trots kunt zijn op uw winkel.

De toonbank is het visitekaartje van uw winkel

De toonbank is vaak het eerste wat de bezoeker ziet als hij een winkel binnenkomt. Dus de uitstraling van dit meubel is ontzettend belangrijk voor de eerste indruk. Zorg er daarom voor dat het ontwerp aansluit bij de sfeer die u als bedrijf wilt uitstralen. Hubbers interieurmakers heeft getalenteerde interieurarchitecten in dienst, die u helpen in het ontwerpproces van uw winkelbalie.

Onderhoud en levensduur van toonbanken

Hubbers interieurmakers bouwt met oog op de toekomst. Een toonbank in een winkel wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een balie dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Maatwerk balie CWZ Nijmegen

Gelijke ooghoogte tussen bezoeker en medewerker

Het is belangrijk dat de medewerker achter de balie op gelijke ooghoogte staat met de bezoeker. Dit kan door zowel de bezoeker als de medewerker te laten staan of beiden juist te laten zitten.

Ergonomische toonbank

Toonbanken worden in verschillende vormen gebruikt. Om te zorgen dat deze werkzaamheden niet te belastend zijn, is een ergonomische inrichting van winkel of receptiebalies van belang. Wanneer er wordt gekozen om staand te werken, biedt een hoge stoel of sta hulp een fijne afwisseling. Ook hierin denken wij met u mee.

Wat kunt u verwachten

Om tot een passend ontwerp te komen is een kennismaking erg belangrijk. De interieurarchitecten luisteren en stellen vragen om zo te beoordelen of er een wederzijdse klik is om samen uw droom winkel te verwezenlijken. Daarnaast worden de wensen en verwachtingen besproken. Dit kan via skype, bij u op locatie of bij Hubbers interieurmakers op kantoor in Leuth.

Na de opdrachtomschrijving volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en de vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke maatwerk oplossingen.

Als het schetsontwerp aan de wensen voldoet, wordt er een definitief ontwerp uitgewerkt. In deze fase wordt er een verdiepingsslag van het schetsontwerp gemaakt waarin belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden weergegeven. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

Bij goedkeuring van het definitieve ontwerp en de offerte gaan de interieurmakers in de werkplaats aan de slag. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in het als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Het montage team zet vervolgens de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

Toonbank hout blauwstaal barkrukken winkelinrichting optiek zaak zwijndrecht
Receptiebalie wit corian ontvangsthal van der valk tiel